Capitolul 11

6.9K 306 44
                                    

-Și tu trebuia să reacționezi așa ? *a întrebat Luca încă râzând*

- Nu dragul meu*am spus sarcastica*..trebuia să stau să i-au eu bătaie !

-Ești nebună !*a spus râzând*

- Știu ! *i-am spus râzând*

- Și nu îți e frică că o să se ducă la directoare ? *a spus arătând spre curva aia*

- Cred că nu o să mai apuce ziua de mâine*am spus suficient de tare încât să mă audă * . Eu plec , nu mai am chef de liceu plus că nu se mai fac ore astăzi .

-Vrei să te conduc ? *a întrebat Luca în secunda următoare*

- Nu ! As vrea să fiu singură dacă nu te superi *am răspuns mai sec decât mă așteptam*

-Ok !*a răspuns Luca zâmbind și eu m-am simțit mai prost decât credeam*

Dana P.O.V

După ce l-am îmbrățișat pe Luca am plecat de la liceu învăluită de un sentiment pe care nu l-am mai avut până acum . Cred că acest sentiment îl am de la curva aia ..dacă se duce la directoare și directoarea o suna pe mama pot să spun ca sunt moartă. Tot drumul până la apartament a fost cam stresant și m-am simțit urmărită . Da urmărită e cuvântul potrivit . Eu sunt o persoană tupeista dar dacă sunt urmărită îmi piere orice fărâmă de tupeu si de curaj. Acel bărbat care sunt sigura că mă urmărea era foarte fioros adică foarte înalt , 100 de pachete de mușchi și o privire care te făcea să vrei să mori fără ca el să depună vreun efort . Am mărit pasul din ce în ce mai mult iar acel bărbat făcea la fel . Mi-am scos cheile de la apartament discret din buzunarul genții mele și acum era momentul să fug . Eram doar la câțiva metri distanță de apartament și deja simțeam cum picioarele mă lasă dar nu puteam să mă opresc acum. Am intrat cu ușile grămadă în bloc iar când am ajuns în apartament m-am simțit oarecum în siguranță fiind sigură că ușa este încuiată . Cu inima cât un purice m-am dus să văd dacă acel individ este tot aici si...era în fața blocului iar la spate am văzut că avea un cuțit iar asta ma făcut să simt lipsa de aer . M-am dus în camera fetelor și acolo am găsit un bilet ~Știu că o să te superi pe noi dar ne-am mutat din oraș din cauza părinților noștri . Știi ca ei sunt foarte apropiați și au spus că e mai bine pentru noi să ne transferăm la un alt liceu care cică e mai bun . Ne pare rău că nu ți-am spus dar nu știam cum și am încercat să ne comportam normal . O să ne fie foarte dor de tine și să știi ca vei locui singură părinții noștri deja au vorbit cu mama ta . Te iubim și dacă ai vreo problema să apelezi la noi . Cu drag Joana și Maria ♥~

NU POT SA CRED . Ce fac eu acum ? Sunt singura într un apartament iar în fața blocului este un individ cu un cuțit, care sunt sigură că mă urmărește . De fete ce să mai zic ? Nu credeam vreodată că o să plece așa . Ma rog ...Dacă mă suna le răspund eu nu o sa le sunt .

Luca P.O.V

După ce Dana a plecat de la liceu eu am făcut la fel . Am primit acum câteva minute un sms de la un prieten în care scria "Te urmăresc și nu știu cum au aflat unde ești dar ai grijă . Au spus că te-au văzut cu o fată și ea este prima lor țintă .. Cine e tipa?"

Am simțit cum îmi cade luna în cap dar acum trebuia să scap cumva din asta . I am răspuns la mesaj "O prietenă .."

Am primit încă un mesaj de la prietenul meu care se numește Max iar asta ma făcut să dau cu pumnul în primul lucru pe care îl văd "Trebuie să rezolvăm cumva cu ei altfel nici ea nici noi nu o să mai fim în viață"

Am înțeles că au ceva cu mine dar cu ea . Dacă îi fac ceva ? Trebuie să mă îndepărtez de ea dar nu prea știu cum . O cunosc de mult timp si chiar m-am atașat de ea iar asta nu trebuia să fac . Acum dacă pățește ceva e numai vina mea și nu o să pot trăi cu asta . Mă îndrept spre un telefon public să-i sun pe cei care îmi doresc moartea . Formez numărul și aud :

-Da? *vocea tiranului cu inima de gheață mă face să-mi doresc să-l vad intre patru scânduri *

- Ascultă bine ..Știu că ai ceva cu mine dar ea nu ți-a făcut nimic !*am spus deja enervat peste măsură și ma abține am cu greu să nu urlu *

- Văd că deja ai aflat noutățile apropo frumoasă fata ar fi păcat dacă i s-ar întâmpla ceva *a spus atât de sincer și știam că el este în stare de orice*

- Să nu îndrăznești !*am spus ridicând tonul*

- Până și tu știi că sunt în stare de asta !*a spus și deja îmi simțeam inima cum pulsează prea repede*

- Pe ea o să o lasi in pace !! Dacă i se întâmplă ceva o să te omor cu mâna mea !

-Cred ca ai uitat cu cine vorbești . Să știi că pentru tine o să fac o mică excepție ținând cont anii în care mi-ai fost loial . Pentru început aș vrea să stai departe de ea adică să nu vă mai văd împreună și după mai discutăm !

-Nu mai am încredere în tine dar pentru ea fac și asta !

-Ce ți-a făcut fata asta Luca?

-Nu e treaba ta ! *am spus și cu asta am încheiat apelul *

Sunt într-o mare problema și partea cea mai proastă e că a intrat și Dana în ea . Acum ceea de făcut este să nu mai vorbesc cu ea și să mă prefac că nu o cunosc și habar nu am cum mama dracu să fac asta . Prefer să nu mai vin la liceu dar nu pot face asta . Mă f*t în ea de viață . Nu înțeleg de ce omul ăsta vrea să nu mă mai vada lângă ea ...nu cred că au vreo legătură.

Dana P.O.V

Stau în pat încercând să adorm pentru ca deja e târziu dar nu pot . Îi dau mesaj lui Luca :

" Ce faci ?"

După 47 de minute..

Stau ca o proastă cu telefonul în mână așteptând un răspuns de la el dar nu vine . Sunt aproape sigură că la văzut dar de ce nu răspunde ? Ce proastă sunt ! Logic ca e cu una în acest moment și eu care...nu mai contează ! Îmi setez alarma pentru ora 06:30 și adorm deoarece nu mai aștept acel mesaj .

Luca P.O.V

Am primit un mesaj de la Dana și cred ca o să mor cu telefonul în mână dacă nu îi răspund . E prima oară când îmi trimite ea un mesaj , dacă i sa întâmplat ceva ? Sunt un idiot și un prost !!

Gata și cu acest capitol !! Aștept părerile și voturile voastre ♥♥

Te iubesc ...Where stories live. Discover now