Poate o sa fie invers ?

8.9K 462 25
                                    

-Poate o sa fie invers !!*am spus si cu asta am plecat fără sa îl mai privesc*

Luca P.O.V

Ce a vrut sa spună cu "poate o sa fie invers"? Crede ca eu o să ma îndrăgostesc de ea ? Să mai aștepte , nu are nici o șansă ! Eu nu știu ce e aia iubire , nu am fost niciodată îndrăgostit si nici nu vreau ,toată lumea am văzut ca după o despărțire cică sufera si nici la asta nu vreau sa ajung ! In seara asta am fost invitat la o fată să vedem u film . Numa' film nu o să vedem noi . Nu prea are sânii mari dar arată bine si are un cur parcă e de braziliancă ! E deja ora 18 , la 19 e filmul . Am timp sa-mi fac un duș scurt si sa ma îmbrac .

Dana P.O.V

E deja ora 18 si câteva minute . Am mâncat un mar si le-am sunat pe fete care logic m-au rugat sa le povestesc tot , așa am și făcut . Au rămas șocate .

Maria mi-a spus sa am grijă iar Joana a zis ca-l lasa fără familia dim pantaloni daca aude ceva . Pe tema asta am ras vreo oră . Le-am închis fetelor pe motiv că îmi este somn cu toate ca nu-mi era doar vroiam sa fiu eu cu gândurile mele .Cu toate ca am încredere in ele nu le spun tot.

Ma gândesc la el ,la parul lui , la ochii lui , la corpul lui.. Imi cade o lacrima asa din instinct pentru ca ma gândesc ca el e cu una acum si fac ceva ce nu vreau sa stiu .. O să încerc să adorm , cu gândul la el asa..ca subt proasta si nu realizez ca el nu s-ar uita la una ca mine.

Luca P.O.V

Am ajuns la fata asta .Are o casă super mișto iar părinții ei nu sunt acasa pentru vreo săptămână si acum știu ca Doamne-doamne ma iubește . Ma condus in camera ei care era enorma , a adus chips-urile si sucul si ne-am trântit in pat . Am hotărât sa ne uităm la filmul Now you see me . Dupa jumătate te film am început sa ne sarutam ,(nu sărută asa bine cum mă așteptam) , i-am dat jos tricoul , sutienul si pantalonii minusculi . M-am pus deasupra ei am început sa-i sărut gâtul ,sa-i mușc sfârcurile unul cate unul , sa-i ling fiecare particică si asa am văzut cat e de excitanta . I-am dat chiloții jos iar eu am făcut la fel cu ai mei dar înainte de toate am intrebat-o dacă e virgină iar ea mi-a spus ca nu este ..mda nici nu ma așteptam sa fiu eu primul care face asta cu ea . Mi-am pus prezervativul si am început sa fac mișcări de dute-vino în ea .

Gemea de plăcere dar eu nu simțeam nimic special era doar altă fata de o noapte sper ca ea sa nu-și facă planuri de o așa zisa relație . După ce am terminat toata treaba am vrut să plec acasa dar ea a zis sa rămân sa dorm cu ea si asa am si facut . M-am așezat langa ea iar ea a sărit pe mine si ma sărutat dupa a început sa mi muște lobul urechii dar din nou nu simțeam nimic doar trebuia sa ma prefac ca-mi place . Sa așezat cu capul pe pieptul meu si așa a adormit.

Ma gândesc la ea . La fata care ma vrăjit din prima si mi-a zis ca poate o sa ma îndrăgostesc de ea . Si atunci când mi-o trăgeam cu asta tot la ea ma gandeam . Poate acum este supărată , poate îi este rău , poate plânge si da chiar îmi pasa de ea , mi-ar prinde bine o prietenă ca ea .

Era deja ora 6 dimineața asa ca m-am hotărât sa plec pentru ca la ora 8 aveam prima oră . Nu m-am obosit sa ii spun ca plec doar i-am lăsat un bilețel pe care scria "Sa nu te gândești că o sa fim vreodată împreună dragă . Eu zic să uităm ce sa întâmplat "

Dana P.O.V

M-am trezit cu o durere de cap imensa . Nu pot sa stau în picioare . O fi din cauză că toată săptămâna nu am mâncat aproape nimic ? Am hotărât sa-mi fac un duș si sa ma îmbrac . Dupa 10 minute era gata dușul  si dupa asta m-am hotărât să ma îmbrac cu un tricou larg cu mânecile până la cot așa încât sa-mi acopere semnele după mâini , o pereche de blugi negri strâmți , in picioare converși mei albaștrii , părul mi l-am prin intr-un coc dezordonat dar arată bine si geanta mea Louis Vuitton . Eram gata si am chemat un taxi deoarece nu eram in stare sa merg pe jos . Am coborât , am urcat in taxi iar in 5 minute eram in fața liceului cu ochii dupa Maria și Joana . Când am vrut să mă duc spre ele cineva ma prins de mână și ma întors . Era Luca .

Te iubesc ...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum