Prológ

48 0 2
                                    

Môj život začína mojim narodením v hlavnom meste Argentíny - Buenos Aires, kde žijem doteraz. Keď som prišla na svet, bola som veľmi drobná. Rodičia sa rozhodli pre meno Violetta. Som s ním spokojná. Maminka s ocinom sa na mňa veľmi tešili a nevedeli sa dočkať, kedy už vykuknem na svet. Sestru ani brata nemám, som jedináčik. Je mi to aj ľúto, no má to aj svoje výhody a aj nevýhody.
Dovŕšila som vek štyri roky a nastal čas ísť do škôlky. Prvý deň som sa tešila, aj tie ostatné. Po polroku ma to prestalo baviť. Učiteľky boli milé, o tom nepochybujem. No ranné vstávanie ma už vtedy nebavilo.
Po škôlke prišiel čas nastúpiť do prvej triedy základnej školy. Tento rok budem končiť deviaty ročník. No myslím, že som rozhodnutá kde ísť ďalej. Baví ma spev, tanec a herectvo. Umelecká je neďaleko od nášho domu, takže to mám blízko. Na skúšky sa pripravujem tento posledný školský rok. Myslím, že to zvládnem.

Nastal čas. Bol deň skúšok. Mám veľký stres. Išla somnou najlepšia kamarátka ako moja podpora. Rodičia ostali doma, no držali mi palce na rukách aj na nohách.
Skúška z herectva bola ako prvá. Text danej postavy som mala nabiflený. Po zastavení komisie ma poslali preč z učebne. Neustále som si v mysli hovorila: ,,Zvládneš to!''
Nasledovala skúška zo spevu. Vybrala som si pieseň Havana od Camili Cabello. Myslím že som to zvládla.
Posledná skúška bola z tanca. Neviem prečo, ale z tanca som mala asi najväčší strach.
Po skúškach všetkých žiakov nás všetkých zavolali do triedy. Oznámili, koho vzali a koho nie. Prišlo na rad moje meno. ,,Violetta Castillo...vy ste uspeli, berieme vás.'' Keď toto oznámili, bola som najšťastnejším človekom na celej zemeguli. Bola som už blízko domu a vidím sanitku. V tom mi zavolá ocino s plačom a pýta sa, či som už skončila. Prišlo mi divné prečo mi ocino volá so slzami v očiach. V tom mi oznámil čo sa stalo mamine...
__________________________________
Dúfam, že sa vám prológ aspoň trochu páčil. Nie je dlhý, ale aspoň takto na začiatok myslím, že to stačí. Budem rada keď to pošlete ostatným priateľom, kamarátom atď. Za každý hlas, koment, prečítanie budem rada. Pokračovanie bude čoskoro.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ViolettaWhere stories live. Discover now