Captain Boomerang

186 7 0
                                    


Pravé jméno: George Harkness

Přezdívka: Captain Boomerang, Boomerang...

Pohlaví: muž

Datum narození: 9.12. 1985

Výška: 175 cm

Váha: 76 kg

Státní občanství: Australan

Původ: kavkazský bílý

Barva očí: modrá/hnědá

Barva vlasů: blond/hnědá

Občan Gothamu: ne

Životopis:

George Harkness se v té době ilegálně narodil otci americkému vojákovi a matce Australance. Vyrůstal v chudobě v australském městě Leongatha a od mala vyráběl bumerangy a používal je jako zbraň. Jeho talent vyrábění a používání bumerangů se neustále zlepšoval a byl vynikající. Když dovršil 18 let, najala ho hračkárna, jako výrobce a předváděče bumerangů. V té době sám George nevěděl, že hračkárna patří jeho biologickému otci.  Tam objevil svoji druhou stránku jménem Captain Boomerang a rozhodl se, že ji dál použije ve své kriminální kariéře. Po pár incidentech s Flashem se stali nepříteli. Následně ho jednou Flash chytil při loupení diamantů, paralyzoval ho a odvezl do Belle Reve.

Captain Boomerang má neuvěřitelně vysokou dovednost házení bumerangů. Používá širokou škálu typů např. explozivní, skládací, raketový, bleskový (dokáže s ním vyřídit i Flashe), čepelový,...

 explozivní, skládací, raketový, bleskový (dokáže s ním vyřídit i Flashe), čepelový,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Suicide Squad | Informace o členechWhere stories live. Discover now