Killer Croc

184 9 0
                                    


Pravé jméno: Waylon Jones

Přezdívka: Killer Croc, King Croc, Boss Croc, Croc

Pohlaví: muž

Datum narození: 3.6. 1968

Výška: 228 cm

Váha: 311 kg

Státní občanství: Američan

Původ: není známo

Barva očí: žlutá/červená

Barva vlasů: žádná

Občan Gothamu: ano

Životopis:

Waylon Jones byl narozen se zvláštní mutací, která mu způsobuje růst šupin a dlouhých ostrých drápů a zubů. Kvůli svému vzhledu byl několikrát šikanovaný. Jednou mu došla trpělivost a málem zabil svého šikanátora. Za to byl zavřený do nápravného zařízení na 8 let. Časem se jeho tělo formovalo do ještěřího a rostl stále do větších rozměrů. Když ho propustili, oslavil své 18 narozeniny zabitím. Po odsezení 20ti let za vraždu se přidal ke kočovnému cirkusu a vystupoval jako wrestler pod jménem ,,Killer Croc''. Jednoho dne cirkus přijel do Gothamu a tam začal svoji pravou kriminální kariéru.

Killer Croc získal mnoho schopností jen díky své mutaci. Jeho tvrdá kůže porostlá šupinami ho chrání před různými zbraněmi. Je obratně rychlý, jako zvíře, kterým se postupně svým chováním stal. Také získal vysoký uzdravující faktor, což znamená, že mu zranění vyléčí okamžitě (jednou si sám vyléčil poraněnou páteř). Je výborným plavcem a vydrží po dlouhý čas pod hladinou.

 Je výborným plavcem a vydrží po dlouhý čas pod hladinou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Suicide Squad | Informace o členechWhere stories live. Discover now