evleneceğiz

6 2 0
                                    

sabah o yaşlı kadının sesiyle uyandık ''yiğit bey ve çınar bey sizi kahvaltıya çağırıyorlar.''dedi ben kafa tutmadan yapamazdım ''gelmiyeceğiz biz ''dedim o da ''eğer gelmezseniz kötü şeyler olabilirmiş yiğit bey öyle söyledi.''dedi ben de fazla uzatmadım sonra fena olmasın diye ''tamam''dedim yaşlı kadın da''kıyafetler dolapta üstünüzü de değiştirebilirsiniz.''diyip odadan çıktı yaren dolabı açıp kendine bir şeyler seçti bende bir şeyler alıp giyindim.

benim giyindiklerim;

yarenin giyindikleri;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

yarenin giyindikleri;

salona geldiğimizde masada oturmuş bizi bekliyorlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

salona geldiğimizde masada oturmuş bizi bekliyorlardı.yiğit beni görünce ''oha o eteğin geri kalanı nerde o tişörtü yarıdan mı kestin git değiş şu üstünü yoksa fena olur ha''dedi ben söyledikleri karşısında ona bakarken ''değişmiyorum ne olucakmış ''dedim o bana inatla aynı şeyleri tekrarlarken yarenle çınar bize bakıyorlardı.çınar yarene sadece çok güzel olmuşsun dedi ama yiğit bana tişörtü yarıdamı kestin o eteğin geri kalanı nerde gibi şeyler söylüyor yiğit bana aynı şeyleri tekrarlamaya devam etti anladı ki bu beni dinlemiyo kafasını kenara çevirdi bi hışımla ayağa kalkıp yanıma geldi kolumu tutup beni odaya çıkarttı .dolaptan bazı kıyafetler çıkartıp bana verdi''bunları giyin kapıda bekliyorum çabuk ol''dedi ve gitti.

yiğit verdiği kıyafetler ;

yiğitin verdiği kıyafetleri alıp giyindim kapıyı açtığımda yiğit beni bekliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

yiğitin verdiği kıyafetleri alıp giyindim kapıyı açtığımda yiğit beni bekliyordu.''daha iyi oldun ''diyip elimi tuttu ve birlikte aşağıya indik.çınar ve yaren kahvaltıya başlamışlardı bile bizde geçip oturduk yiğit ''toprak ve yaren artık burda kalacaksınız kaçmaya çalışmayın size zarar vermeyeceğiz ''dedi ben kafa tutmadan olur mu hemen''neden kalcakmışız ''dedim o ise hiç kendini bozmadan ''ben öyle istiyorum da ondan''dedi ben yine direttim.''bizi nereden tanıyorsunuz''dedim o''sizi biz bir senedir tanıyoruz sizden hoşlanıyoruz babanız kumar borçlarına batınca biz borçları ödedik ve sizi istedik onlarda hiç diretmeden verdiler ''ben ise ağzımı tutamayıp''vay be satıldık ha ne güzel be gelip bize söyleyemediniz mi peki ''çınar ''siz bize bakmazsınız diye düşündük ''yaren''valla insan gibi konuşsaydınız ben çınara bakardım ''diyince çınar sevindi tabi ama yiğitin de benden birşeyler beklediğini anlamak zor değildi tabi.

Açıkçası ben de yiğite bakardım ama şuan kaçırıldık hem de onlar tarafından ne yapacağımı bilemeden yiğite sordum.''bundan sonra ne yapacağız peki''dedim yiğit''bizimle burada yaşayacaksınız eğer bizimle uyuşursanız evleneceğiz ''dedi ben ise''uyuşmazsak''dedim çınar''gidecek kimseniz yok artık gerisini siz düşünün''dedi yemeye devam ettik yemek bittiğinde yiğit ve çınar dışarı çıkacaklarını bu yüzden bizden uslu durmamızı istediler.

ne yapacağımda o kadar kararsız kaldım ki yaren ''ya toprak ne yapacağız biz bi çıkmaza sürüklendik sanki ''dedi ben de yarene sarıldım yaren ''ya toprak ben galiba çınardan hoşlandım''dedi ben ona şaşkınlıkla bakarken''ya yaren delirdin mi hem biz kaçırıldık ve burada zorla tutuluyoruz''dedim yaren ise''kaçırılmadık toprak satıldık artık başka gidecek hiçbir yerimiz yok hatırlatırım'' diyince birbirimize bir daha sarıldık .













You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 22, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AYI YANSITAN GÖZLERWhere stories live. Discover now