16. Bölüm "Spor Salonu"

12.2K 383 141
                                    

BÖLÜM İTHAFI @SithLordu 'NA. HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER ^-^

NORMALDE ASLA VOTE SINIRI TARZI BİR ŞEYLER KOYMAYI SEVMEM AMA OKUL BAŞLADIĞI İÇİN YAZMAKTA SIKINTI ÇEKECEĞİM ZAMANLAR OLACAKTIR. BU YÜZDEN VOTE VEREN YA DA OKUYAN HERKES KÜÇÜK BİRKAÇ CÜMLEYLE GÖRÜŞLERİNİ BİLDİRİRSE ÇOK MUTLU OLURUM. ÖZELLİKLE PASAJLARA YAPILAN YORUMLAR CİDDEN ÇOK HOŞ OLUYOR ^-^

MEDIA'YA BAKMAYI UNUTMAYIN.

HERKESE İYİ  OKUMALAR.

Çınar ve o boyalı sürtüğün oturduğu bölüme doğru ilerledim. Sadece ikisi vardı. Kız beni görünce Çınar'ın tişörtünün içindeki elini yavaşça çekti. Bunu görmek ben de, kızın Bay Ukala'nın karın kaslarına değen elini alıp müsait bir yerine sokma isteği uyandırmıştı. Hayır yani sen o six packlere ne hakla dokunuyorsun ki? Ben bir hafta boyunca düzenli olarak her gün bu vücudu ve biçimli kasları keseyim,  sen gel bir dakikada dokun onlara? Sürtüklükte dünya markası olmuşsun sen?

İç çatışmamı dışa vurma isteğimi zorlukla dizlingeleyerek ve Çınar'ın bana alaycı bir sırıtışla bakmasını umursamayarak masanın üstünde savunmasız bir şekilde duran telefonumu -evet kayıp ve korkmuş taam mı?- sinirle çekip aldım. Sonra da Çınar'a dönüp umursamaz bir bakış attım. "Sarhoşsun sen, odana gitmen lazım senin." dedim ve kolundan tutup kaldırmaya çalıştım. Sürtükse bana 'amacın ne' dermiş gibi bakıyordu ama tabi ki umurumda bile değildi.

Çınar gülerek bir kolunu omzuma attı. İçki koksa bile pahalı parfümü kesinlikle 'ben burdayım' diyordu. Bay Ukala'nın kendini tamamiyle bana bırakmış olmasıysa işleri zorlaştırmıştı. Attığımız her birkaç adımda durup durup gülüyordu. Gerizekalı ya. Kızdan yeterince uzaklaştığımızda kafamı kaldırıp yüzüne baktım.

"O kızın sana o kadar yakın olmasına neden izin verdin?" Benimle göz göze geldi ve başını eğip aynı hizada olmamızı sağladı.  Yürümeyi ve bir zombiyi andıran onu da arkadan sürüklemeyi kestim. O kadar yakındık ki nefeslerimiz birbirine karışıyordu. 

"Çünkü güzeldi." Yamuk ağız sırıtarak ve biraz zorlanarak söylediklerini anlamam için birkaç saniye geçmesi gerekmişti. Kızın güzel olduğunu, bu yüzden ona dokunmasına izin verdiğini kastettiğini anladığımdaysa hiç düşünmeden onun bana tutunmasına izin vermeyerek yere düşmesini sağladım. Ama unuttuğum bir ayrıntı vardı.

Dengesizlikle ben de tökezleyerek,  küçük bir çığlıkla onun üstüne düştüm!

Allah kahretsin seni Çınar! Te Allah'ım. Bir de düşen o değilmiş gibi yıkıla yıkıla gülüyor mal. Tabi o güldükçe benim de sinir katsayımda büyük bir artış oluyor. Bu halime bakıp daha da gülüyor. Sarhoş Çınar da hiç çekilmiyor ya. Yine de kahkahasının harika olduğu gerçeğini söylemeden edemem. Muhteşem bir gülüşü var çocuğun ve bence böyle insanlar hep gülmeli. Ama işe bakın ki ben Çınar'ı geldiğimden beri ilk defa böyle gülerken görüyorum. Öyle içten gülüyor ki insanın da gülesi geliyor.

Yine de bu kıza güzel dediği gerçeğini değiştirmez.

Tam üstündeki saçma pozisyonumdan kurtulup kalkacaktım ki Çınar bir anda ciddileşerek bileklerimi tuttu. Sarhoş hali bile benden daha güçlüydü. "Kızgın halini seviyorum. Her halini ayrı seviyorum. Senin haricinde hiçbir kıza gerçekten güzel diyemiyorum." dedi dudaklarını benimkilere yaklaştırarak. Bense şaşkınlıktan donup kalmıştım. 

Bay UkalaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant