15. Bölüm "Kayıp Telefon"

11.6K 359 115
                                    

BÖLÜM @BayanBiebs 'E İTHAFIM. DESTEKLERİ İÇİN ONA BURDAN ÖPÜJÜK YOLLUYOM .S.S

YANLIZ SİZ FARKEDİYOR MUSUNUZ BİLMİYORUM AMA BEN ŞU BÖLÜM ADLARINI BULMADA BAYA SIKINTILAR YAŞIYORUM. 'KAYIP TELEFON' NEDİR YA¿

BU ARADA KARAKTERLERDE BAZILARINDA YENİLİKLER YAPTIM, BAZILARINIYSA YENİ EKLEDİM. BİR GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM. ZATEN MEDIA'YA DA KOYDUM. LÜTFEN KARAKTERLERDEKİ KÜÇÜK AYRINTILARA TAKILMAYIN VE HAYALİNİZDEKİ KARAKTERLERE UYMUYORSA BURADAKİLERE FAZLA ÖNEM VERMEYİN. AYRICA HEPSİ DE TAŞ TAŞ ÇOCUKLAR, ARTIK BUNLARI SİZİN GÖRMENİZİ SAĞLAYARAK SEVAP POİNT Mİ KAZANIYORUM GÜNAH MI ALIYORUM BİLMİYORUM FGHJFGHJGHJ :dd 

NEYSE BANA SÖVMEDEN BÖLÜMÜ OKUYUN EN İYİSİ SİZ HDKDJDKJ

İYİ OKUMALAR.

***

"Asya! Sen beni dinliyor musun?"

Oteldeydik. Beni öptükten sonra ne olmuştu inanın hiçbir fikrim yok. Sadece duygularımın daha da karışmasına yol açmıştı ki bu şu anda ihtiyacım olan son şeydi. Haa, ihtiyacım olan şeylere gelirsek 5-10 tane çikolata, bir nutella kavanozu, birkaç paket de cips hiç fena olmazdı hani. Artık adına Bay Ukala'dan Bay Öküz'e terfi düzenleyeceğim Çınar'sa, bana tek bir açıklama yapmamıştı. Gerçi çocuğun söylediği her şeyin devrelerimi yaktığı düşünülürse böylesi daha iyiydi belki de.

Alt dudağımı birkaç dakika aralıksız sömürdükten ve diliyle ağzımın içinde kendi egemenliğini kurup, kalbimde, hatta midemde bir şeyleri fazlasıyla harekete geçirdikten sonra tam olarak ne kadar olduğunu hesaplayamayacağım bir süre boyunca gözlerini gözlerimde sabit tutmuştu. Devamında yaptığı tek şeyse beni kolumdan tutup yavaşça sürüklemesi olmuştu. Evet, bunu gerçekten yaptı. Tabii konser çıkışı kendimi otele geri dönmek için Kaan'ın arabasına attıktan sonra onun hakkındaki beddualarımı geciktirmemiştim.

"Islak wc terliğine çorapla bas e mi, Çınar! Yolda yürürken yanından güzel kızlar geçsin, sen coolluk yapayım derken yere yapış sana gülsünler taam mı Çınar? Bir kıza çok aşık ol, ona 'Seni seviyorum.' de ama o seni geri çevirsin Çınar. Öl Çınar, öl!" Düşünün artık nasıl bir duygu patlaması yaşadıysam otele gelene kadar beni iç sesim sakinleştirmişti. Canım ya ona da hak veriyorum. Benim gibi bir psikopatın iç sesi olmak da zor olmalı.

"Ya Asya sen cidden beni dinlemiyorsun, kırılıyorum ama bak." Yanımda kaşlarını çatmış bana bakan bir adet Kaan bulmamla sonunda kendimi toparlamayı akıl edip silkelendim. "Ya affedersin Kaan, ne diyordun?" dedim ondan yana dönerek. Yemek masasında oturduğumuz için bu pek mümkün olmamıştı ama Kaan uzun saçları anlıma değecek kadar yakınlaşıp kulağıma eğildi.

"Dilek diyorum, Dilek!" İlgi alanımı Çınar'dan başka birinin üzerine döndürmenin akıl sağlığım için daha iyi olacağına karar vererek devam etmesi için başımı salladım. Suratlarımız hala yakındı, Kaan'ın endişeli suratını full hd görüyordum. Gözüm bir ara bana bakmakta olan Bay Ukala'ya kaydı ama sonra hemen çektim bakışlarımı. Göz teması için doğru zaman değildi.

"Dilek bana pek bir şey anlatmıyor, ama ben onun hakkında çok daha fazla şey bilmek istiyorum. Asya, sen yardımcı olsana ya?" dedi yavru köpek bakışlarının resmen alasını yaparak. Bakın bence bu bir insanda olması gereken bir yetenek. Hatta sadece bu bakışa sahip olarak tüm hayatımı sürdürebilirmişim gibime geliyor. Ben yapmaya çalışsam, adamın o işi yapacağı varsa da 'Lanet olsun' diyip yapmaktan vazgeçer yeminle.

Sonunda her şeyi bir kenara itip benden cevap bekleyen Kaan'a gülümsedim. "Bak kanka, sana kızlar hakkında üç altın kural söyleyeyim." dedim ellerimle saymaya başlayarak. "1, sakın yapmacık romantik erkek rollerine bürünme. Her zaman doğal olmak, kızların tercihidir. En azından Dilek'in. Imm, 2. Sakın yanında başka kızların güzel olduğunu iddia etme. Kafanı kesse hak veririm, o derece. 3, korumacı davran, kıskandığını belli et, 'benimsin' de. Kızlar böyle şeylere bayılır haa."

Bay UkalaOn viuen les histories. Descobreix ara