Deel 3

4 0 0
                                    

Intussen waren er veel problemen gekomen mensen hebben ontdekt dat ik een geheim heb en er is dan ook veel gebeurt het was woensdag 7 maart 2018 en iedereen wist dat ik tot 14u10 op school ben omdat dat ik meedoe aan ROS (Rijles Op School).

Ik kwam die dag naar huis en zie ik dat mijn deur open is en mijn laptop geblokkeerd staat omdat iemand te veel keer de verkeerde wachtwoord in diende en is weggegaan wanneer hij of zij er niet meer op kon.

Of die keer wanneer ik onder weg naar school ineens geblinddoek werd en ze mij bedreigde om mijn geheim te vertellen gelukkig kan ik wel tegen stootjes en heb ik eruit kunnen komen omdat ze een beetje dom waren en mij niet goed hadden vastgemaakt aan de stoel.

Een keer hebben ze zelf mijn gsm gestolen en gelukkig had ik niet naar Vero gestuurd want zij is intussen ook nog nog bijgekomen samen met Samy en natuurlijk Noor dat is het groepje die mijn geheim wist en het accepteerde.
Ze hadden mij al die tijd gesteund en hadden het ook begrepen waarom ik het geheim hield.

Ze waren over alles op de hoogte van wat er op school was gebeurt en gelukkig was elk van hun in een andere klas. Zij waren mijn "spionnen" alles wat er  gezegd of gepland werd zeiden ze tegen mij maar wat er niet was gepland is, dat ik verliefd zou worden, en zeker niet op Adam de jongen waar elk meisje voor smacht.

Het geheim van LaetitiaWhere stories live. Discover now