8. Dönem 📝

6.7K 528 961
                                    

N

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

N

IAHAHAHHAHAHAAHAHA
***

"Kız bana bak ben sana demedim mi adama açıl diye?! Ingilizce hocasına bak adama depar atıyor be! Başlarım böyle aşkın ızdırabına!" RiJin agresif bir şekilde elini kolunu sağa sola sallayarak konuştuğunda derin bir nefes aldın.

Sabahtan beri okulda dönen dedikodular elbette sizin de kulağınıza gelmişti. Ingiliz Edebiyatı öğretmeni, KyungSoo'dan çok hoşlandığını ayan beyan önüne gelen herkese söylemekten çekinmiyordu. Kadının dediğine göre KyungSoo da ona karşı boş değildi ama belli etmiyordu.

"Ne yapayım RiJin? Daha mezun olmadım. Bunu yaparak hem kendimi hem KyungSoo'yu tehlikeye atamam." Mor saçlı arkadaşın kaşlarını çatıp sana baktı.

"Hadi ordan be! Şurada mezun olmamıza kalmış 5 ay sen diyorsun tehlike. Reddedilmekten korkuyorum desene sen." Sanki bütün içini okuyormuş gibi gözlerine baktığında çekinerek arkana yaslandın.

"Inkâr etmeyeceğim korkuyorum." Omuz silkerek konuşmuştun. Korkuyordun tabii ki. Hangi insan sevdiğinin onu reddetmesinden korkmazdı ki?

"Çiçeğim benim canımın içi eğer söylemeden çekip gidersen burdan daha kötü olmayacak mı? Baksana herifin taliplerine yahu! Onun başkasıyla olduğunu görmek reddedilmekten daha kötü değil mi? Sen böyle ufak ufak yaklaşmaya çalışıp ne zaman ona ulaşabileceksin?" Arkadaşın hafifçe saçlarını okşayıp konuştuğunda bakışlarını ona çevirdin. Şefkatli gözlerle seni izliyordu.

"Niye her zaman doğru konuşmak zorundasın?" Kaşlarını çatarak konuştuğunda RiJin kıkırdayıp yanaklarını sıktırdı.

"Çok tatlısın şu an yahu." Kıkırdayıp kollarını arkadaşına doladın ve sıkıca sarıldın.

"Onu çok seviyorum RiJin-ah." Arkadaşın iç geçirerek sırtını pat patladı.

"O da seni sevecek çiçeğim. Senin gibisini bulmuş da sevmeyecek mi?"

***
Gözlerini ovuşturup önündeki teste baktın. KyungSoo derse girer girmez konu değerlendirmesi için bir test dağıtmıştı. Fakat senin kafan o kadar doluydu ki sorulara bir türlü odaklanamıyordun.

"Öğrenci?" KyungSoo sakin bir ses tonu ile konuşup omzuna dokunduğunda bakışlarını ona çevirdin.

"Efendim Profesör?" KyungSoo sınıfa göz attıktan sonra yanındaki boş sıraya oturdu.

"Normalde testi verdikten sonra 25. dakikada kağıdını bana teslim ederdin. Bir sorun mu var? Iyi misin?" Gözlüklerini düzeltip endişeli bir şekilde sana bakmıştı. Heyecanlanmayı bir tarafa itip sakin olmaya çalışarak gülümsedin.

"Sanırım iyi uyuyamadım profesör o yüzden tam odaklanamıyorum kusura bakmayın lütfen." Mahçup bir ses tonu ile konuştuğunda KyungSoo rahatlamış gibi bir nefes verdi.

Sadece Profesör [KyungSoo OC]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin