3. časť

382 35 7
                                    

,,Ako...ako môžu dať čar-...dievča a chlapca spolu do jednej izby? To sa môže?"Harry začal vyšilovať keď vystupoval z autobusu vedľa Liama, ktorý sa na hlavu práve nasadil svoju milovanú šiltovku I love Italy. Louis s Niallom boli ešte v autobuse lebo Zayn zaspal tak tvrdo, že pani XY ich musela zavolať na pomoc. Tí dvaja boli snáď najhlučnejší v celej Veľkej Británii.

,,Tak pani XY sa asi považuje za takú malú bohyňu alebo čo..."zamrmlal Liam a počas toho mykol svojimi mohutnými plecami. Harry na neho pozrel s nadvihnutým obočím a potom nervózne prečesal svoje najbližšie okolie či náhodou pani XY nevyšla z autobusu alebo naňho niekde z kríkov nečíha Lana.

,,Malá bohyňa?"vyhŕkol s úškrnom, ,,nie malá bohyňa. Obrovská bohyňa! Ale keď už tak tri malé! Ježiši Mária, Jozef aj Mojziš, Liam."

,,Ježiši Mária, Jozef aj Mojziš?"Liam pobavene nadvihol obočie a nechápal prečo Harry vybral takéto niečo z nejakého šuflíčku vo svojom mozgu. Veď Harry nikdy nebol až taký pobožný človek...

,,Nečuduj sa! Z tej cesty sem mi už riadne šiblo. Najmä keď ste ma zabudli na tej benzínke! Bože mal som chuť vyhodiť Lanu z okna a prial by som si aby práve išiel v druhom smere kamión! Liam, ona nieje normálna. Ona je blázon! Totálny blázon!"najprv bol Harryho hlas hlasný, prepletaný nahnevaným tónom no čím bol bližšie ku koncu svojho rozprávania k svojmu kamarátovi tak tým viac hlas stišoval. Až stíchol úplne.

,,Harry, to vieme už dávno. Blacková je vhodný kandidát na psychiatriu ba aj v Briarcliffe,"povedal Liam tiež tichým tónom aby ich náhodou nezačula Lana ako sa o nej tí dvaja rozprávajú. Ak by počula tento ich rozhovor tak by ich oboch v spánku rozpolila napoly a ich vraždu by odôvodnila tým, že robila pokus a oni boli pokusní králici, ktorí sa dobrovoľne prihlásili.

,,No tak vy lenivé zadky, hybajte sa! Malik je už konečne hore takže ideme!"pani XY sa zgúľala zo starého autobusu smrti a kričala po všetkých študentoch, ktorí sa bavili v skupinkách. Po pani XY vyšli z autobusu veselí Niall a Louis, ktorí sa pripojili k Liamovi a Harrymu a po nich z sa z autobusu vyteperil aj rozospatý Zayn, ktorý vyzeral ako zombie, ktorý sa ide navečerať z mozogov týchto študentov. Harrymu prebehlo mysľou, že keby naozaj prišiel zombie tak by sa veľmi nenajedol. Zayn si pretrel oči a vyorane sa pozrel okolo seba. Pani XY ešte stále vyšliovala a kričala, že nechápe prečo jej riaditeľ Richards nepriradil ešte jednu profesorku na pomoc, najlepšie nejakú čo učí biológiu a vyzná sa v zvieratách. Harry už mal pocit, že si pani XY vytrhá všetky svoje mastné vlasy. Nakoniec sa jej podarilo nahnať študentov na správnu cestu a oni si poslušne vybrali kufre a tašky z kufrov autobusu. Potom ich ako ovce naaranžovala do dvojradov a hnala ich po štrkovej ceste smerom k chatkám. Harrymu sa zrýchlil tep a celkovo sa cítil v obrovskom strese. Po čele mu stekali maličké kvapôčky potu a on už len počítal minúty, ktoré ho delili od momentu kedy ju tá fúria zavrie do jednej chatky spolu s tou čarodejnicou Lanou.

 ,,Kufre si zatiaľ položte sem, pôjdeme si poprezerať okolie." oznámila im pani XY a ukázala na špinavú trávu.

,,To snáď nemyslíte vážne. Nemôžeme si ich odniesť?" opýtala sa zamračene Lana, načo sa pani XY prudko otočila a premerala si všetkých študentov.

,,Kto to povedal?" povedala ostrým hlasom. ,,Ja som tu vedúca a deti zapamätajte si, že čo poviem to platí!" zdvihla svoj krivý ukazovák a dlhým popraskaným nechtom ukázala na každého, kto stál pred ňou. ,,Takže kto to povedal? Ten pôjde so mnou v predu!" prižmúrila oči a Lana vedela, že nemôže povedať pravdu.

,,To Harry!" skríkla s vedomím, že jej pani XY neuverí, pretože jej hlas je predsa len dievčenský a ak ju počula zreteľne nič nevýjde. Harry sa rýchlo otočil k Lane a zamračil sa. Chcel jej vynadať do bosoriek a čarodejníc, no ucítil nieču ruku ako ho ťahá a on presne vedel kto to bol.

Strawberries // Harry Styles au fanfiction (Sk)Where stories live. Discover now