Do dalšího Rpg

29 2 8
                                    


Jméno : Matt
Příjmení : ridgewood
Věk : 21
Pohlaví : muž
Povaha : nebojí se problémů,  nejistý,  loajální,  přátelský(ale to jen v některých případech ),  milý(i když to nedává najevo ), takový bad boy , rebel .
Něco o : hraje na elektrickou kytaru,  ve volnem čase skládá písničky nebo jezdí na své motorce, rád kreslí, když nemá co dělat tak si na pár minut , stejně jako edd tak taky Matt má rád sporty,  nesnáší když se na něj holky lepí jak na žvýkačku, má dvojky a trojky což je na něj trochu zvláštní
Orientace : gay(seke ale spíše se více chová jako seme )
Pokoj: 12
Vzhled :

Něco o : hraje na elektrickou kytaru,  ve volnem čase skládá písničky nebo jezdí na své motorce, rád kreslí, když nemá co dělat tak si na pár minut , stejně jako edd tak taky Matt má rád sporty,  nesnáší když se na něj holky lepí jak na žvýkačku, ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jméno :  Edd
Příjmení : beatstails
Věk : 19
Pohlaví : muž
Povaha : milý,  všechno bere z pohodou,  celkem ok kluk,  rád navazuje konverzace, sociál, optimista.
Něco o : miluje muziku, hraje na bicí , je výborný ve sportech,  ve  volnem čase se věnuje muzice nebo čtení,  taky hraje videohry(je to takovej gamer ) vždycky potřebuje Mít sebou kafe a nebo energeticky nápoj, má jen samé  dvojky(což je taky divný. .)
Pokoj : 10
Orientace : hetero
Vzhled :

)Pokoj : 10 Orientace : hetero Vzhled :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pro : ABBYCZTWO

Do Rpg -_-Where stories live. Discover now