13 dalis

55 0 2
                                    

Lilės pov:
- Ačiū. Keista tai girdėt iš tavęs. -pasakiau jam. Jis tik nusišypsojo. Nusišypsojau jam atgal.
- Ei visi varom į klubą. - pasakė brolis. - Kaip tik Lilė turės supažindint mus su tais savo draugais.- pridurė jis.
- Okey. Tuoj jiems paskambinsiu.- pasakiau ir nuėjau į virtuvę, nes prie jų tikrai nekalbėsiu.
Pokalbis
Maksas - M, Lilė - L
M- Klausau kažko reikėjo?
L- Norėjau paklaust gal varot su Čarliu į klubą?
M- Kada?
L- Amm nu apie 8 valandą vakaro ateikit pas mus. Okey?
M- puiku. O dabar jau turiu eit. Iki.
L- bye.
Pokalbio pabaiga
Padėjus ragelį nuėjau pas visus.
- Pasakiau kad ateitu iki musų 8 valandą vakaro. - pasakiau jiems.
- Puiku. - pasakė broliukas. Tuo tarpu išėjau ruoštis. Žinau kad suknelės nesidėsiu tikrai. Nuėjau pirma į dušą. Nusimaudžius grįžau į kambarį ir pamačiau Kajų. Normalu o aš buvau tik apsigaubus rankšluosčiu.
- Ką tu čia darai?- paklausiau jo piktai.
- Atėjau pasakyt kad greičiau nes liko valanda susiruošt.- pasakė jis. - Beje gražiai atrodai su rankšluosčiu tik. -  pasakė ir mirktelėjo.
- Dink iš kambario tu tiktai.- surėkiau ant jo ir jis juokdamasis išėjo. O aš tuo tarpu priėjau prie kambario durų ir užrakinau duris. Po to nuėjus prie spintos ir ieškojau ką apsirenkt. Išsirinkau juodas per kelius plėšytas kelnes, baltą crop-top su užrašu 'fuck', ir baltus vans kedukus. Plaukus palikau palaidus tik perbraukiau su šukomis, pasidažiau neryškų makiažą. Ir viskas aš jau įšėjau iš kambario. Nulipus pamačiau kad jau beveik visi susirinkę trūksta tik dvyniu. Na va skambutis į duris. Žinoma pirma nubėgau prie durų ir jas atidariau ten stovėjo dvynukai.
- sveiki, užeikit užeikit. Taigi čia mano brolis Krisas, mano geriausias draugas Domas, kita geriausia draugė Ėšlė, dar kita Vanesa, draugas Kajus. O čia Maksas ir Čarlis. Soriukas aš jūsų neskiriu.- pasakiau ir visi nusijuokė.
- Aš Maksas.- pasakė dvynukas su balta maike, odine striuke, šviesais džinsais ir adido kedukais.
- Nu kaip ir aišku aš Čarlis. - pasakė kitas dvynukas su juoda maike, juodom kelnėm, odine striuke ir baltais vansais.
- O tu visas beveik juodas- pasakiau jam.
- Juoda mano mėgstamiausia. Tai varom?- paklausė jis. Visi palinksėjo.
- Aš važiuosiu su dvyniais tad jūs kaip norit. - pasakiau ir pribėgau prie Makso audinės. Visi trys įsėdom ir išvažiavom.
- Tai kaip čia sugalvojot važiuot?  - paklausė kažkuris aš jų visai neskiriu. - Brolis sugalvojo nes norėjo su jumis susipažint. - paaiškinau ir kiek nusijuokiau.
- Aišku aišku.- atsakė. Blemba reikia pagaliau juos skirt pradėt.
- Taigi aš jūsų visiškai neskiriu, tai jei sumaišysiu labai labai atsiprašau.- pasakiau jiems. Jie nusijuokė.
- Gerai gerai. Nieko tokio nes visi mus maišo.- pasakė vėl kažkuris. - Jei ką dabar kalbi Čarliu. - pasakė jis ir nusijuokė.
- Hey nebūtina tyčiotis. Bet visgi gerai kad pasakei nežinojau. - pasakiau, o dar labiau pradėjo juoktis. O aš susiraukiau.
- Nesiraukyk, mergyt, raukšlių atsiras.- pasakė Maksas ir vėl abu žvengt pradėjo. - Eikit jūs žinot kur - pasiunčiau juos.
- Ir kurgi mums eit?- paklausė Čarlis.
- Į visas keturias puses.- pasakiau jiems. O jie tik juoktis pradėjo. Ir jau kaip tik atvažiavom.
- Lipam dvynukai gana čia juoktis. - pasakiau o jie juodamiesi išlipo. Prie mūsų priėjo brolis su visais kitais.
- Kas čia jau tokio juokingo? - paklausė Kajus.
- Nieko. - atsakiau susiraukus.

Hey nepyk mergyt. Mums tiesiog juokinga kad tu mūsų neskiri. Mes juk tokie nepanašūs. - pasakė Maksas ir jie abu vėl juoktis pradėjo. O aš tik pavarčiau akis.  Po kelių minučių mes jau vietoje.
Kajaus pov:
Jau gėriau 7 brendžio stikliuką ir buvau tikrai jau ikaušęs. Apsidairiau po klubą ir prie baro  pamačiau gražuolę juodaplaukę merginą, kuri pamačius mane nusišypsojo. Ji vilkėjo odinęs juodas aptemtas kelnes, kurios išryškina jos dailų užpakaliuką, buvo užsidėjus baltą maikutę su kažkokiu užrašu ir odinę stiukę. Ji buvo begalo graži. Atsistojau ir pradėjau eiti link jos. Priėjęs prisėdau ant netoli esančios kedės. Ji atsisuko į mane ir iš arti ji dar gražesnė.
- Labutis gražuole - nusišypsojau savo firmine šypsena.
- Sveikas.- pasakė ji.
-  Kuo vardu lelyte? - paklausiau su vis dar ta pačia šypsena.
- Izabelė o tavo mažuti?- paklausė ji or mirktelėjo.
- Kajus. Gal eime pašokt?- paklaukiau jos, o ji linktelėjus atsistojo. Pasiekiau jos pavyzdžiu ir nuėjome į šokių aikštelę. Ji trinėsi į mane ir aš jaučiau kaip man pasistojo. Atsukau ją į save ir pabučiavau ją. Ji atsakė. Kai pritruko oro atsitraukiau ir nusišypsojau.
- Eime į viršų? - paklausiau jos. Bet ji gundančiai nusišypsojo ir papurtė galvą ir nuėjo. Na va mane katik paliko sujaudintą. Reikia susirast kokią kekšę kuri sutvarkytų tai.
Lilės pov:
Pro mane praėjo kažkokia mergina. Ir gal netyčia o gal ir tyčia užkliudė mane petimi ir neatsiprašius nuėjo. Ji buvo tamsiaplaukė, su odinėm kelnėm ir odine striuke. Diaugiau nieko nemačiau nes ji greitai nuėjo.

Sveikos žinau ilgai nekėliau nors žadėjau kelt bet nebuvo minčių ir dar mokslai beja. Galvojau kaip ten viską padaryt tačiau dar vis kolkas tiksliai nežinau. Man reikia minčių kad galėčiau parašyt kitą dalį.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 27, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ChangesWhere stories live. Discover now