Descriere

342 19 43
                                    

Timmy Joyner împlinește 20 de ani și nu a sărutat nici o fată în viața lui. Este în prima lui relație, dar prietena îl amână mereu spunându-i că dorește ca primul sărut să fie ceva foarte special, iar Timmy habar nu are cum să îi mai facă pe plac. Poeziile de dragoste nu o fac să se simtă destul de specială? Buchetele de flori nu sunt destul de frumoase? Oare faptul că face tot ce i se cere nu este de ajuns? Săracul Timmy este îndrăgostit până peste cap, dar habar nu are cum funcționează mintea unei femei.

Pentru Christopher Franklyn seducția este un joc, un set de reguli, variabile care folosite într-o anumite ordine pot aprinde dorința oricărei femei. Christoper iubește jocul și iubește femeile. Dar pentru el să iubești o singură femeie este ceva de neconceput. O încălcare a legilor seducției.

Când un capriciu al șansei îi aduce pe cei doi în același loc, se naște o prietenie mai ciudată. Călătoria care începe îl învață pe Timmy că atracția funcționează total diferit de cum își imagina, iar Christoper află că unele reguli, doar unele reguli, sunt făcute pentru a fi încălcate.

ADN-ul SeductieiWhere stories live. Discover now