ORMAN BÜYÜCÜSÜ/ TAMAMLANDI

15.5K 113 38
                                    

ORMAN BÜYÜCÜSÜ / TAMAMLANDI

İSKOÇYA!

Büyüleyici doğası ile yeryüzünde bir cennet... Güçlü, yakışıklı, iri, savaşçı erkekleriyle bir hayal... Viskisiyle, gaydasıyla, klanları ve şatolarıyla tam anlamıyla EF SA NE!

Evet ben İskoçya ve İskoç hikayeleri hayranıyım... Kütüphanemde onlarcası kağıtla buluşmuş kokusunu bana hissettiriyor...

Ama burda bir tanesi varki kağıt olup, mürekkebe boyanmasa da en az onlar kadar bunu hak ediyor. Bu seferki önerim tarihi roman severlere gelsin.

Tarihin içinde biraz büyü karıştıralım, biraz gizem, biraz heyecan, çok fazla aşk birde ekstra tutku!

İskoçya civarlarında bir geziye çıkalım. Kalerin ihtişamını, doğanın güzelliği ama bir yandan da yaşam şartlarının zorluğunu hissedelim.

Bir kadının, özelliklede aşık bir kadının kendini inandırmasındaki zor yolculuğu, ona inanmak isteyen adamın kendiyle olan iç savaşına tanık olalım.

Bazen yapılan zorlu savaş talimlerinde taraf olalım, bazende biz savaşalım.

Yazar nakkal uzun zamandan beri aramızda yok. Güçlü kalemi, sınırsız hayal gücü, kurgudaki akıcılık, olayların bütünlüğü ile harika bir yazar kendisi. Araştırmalarının derinliğinide unutmamalı. Umarım sağlıkla ilgili bir sorunu yoktur ve en kısa zamanda aramıza döner.

O zaman biz Kylianne Mcevans ve  Malcolm Mckenzie ile büyülü bir hikayenin içine girerek biraz gerçeklikten uzaklaşalım. Bazen olağandışılığın yaşadığımız gerçeklikte ruhumuza ne kadar iyi geldiğini deneyimleyelim.

Fàilte gu amannan draoidheil 💫

KEYİFLİ OKUMALAR ❤️

Nefessiz Okuyandan Nefes Aldıracak Kitap TavsiyeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin