0.1

23 1 0
                                    

*VIKTIGT*
Denna bok är skriven när one direction fortfarande var en grupp, så bli inte förvirrad. Hoppas ni gillar den.🥰

Jag vaknade av mitt hemska alarm. Jag har börjat hata det mer och mer för varje dag. Jag kollar på klockan på min iPhone som visar att den var 07:55. Jag gnuggar mina svullna ögon och känner hur jag iallafall behöva minst 2 timmar mer av min skönhets sömn. Men det hade jag inte tid med. Det är så att jag har fått ett erbjudande som skulle kunna uppfylla mina största drömmar. Jag har sjungit så länge jag kan minnas. Och sedan jag var 14 har jag sjungit varje kväll på en resturang som heter Delicious. Nu är jag 19. Förra veckan, på tisdags kvällen, så sjöng jag som vilken annan kväll som helst. Det jag inte visste var att en av producenterna från Sony Music satt och åt sin middag medans jag sjöng. Så när jag hade sjungit klart så kom han fram och presenterade sig och frågade om jag skulle vilja komma till Sony Music och prov sjunga. Jag kan nog inte förklara känslan jag fick, jag förstod inte vad som hände allt gick så snabbt och jag var så otroligt chockad. Men det min tröga hjärna förstod va att jag skulle få möjligheten att gå till ett möte och prov sjunga på Sony Music måndagen den 22 februari, alltså idag. Så när jag skulle sova igår kväll så kunde jag inte sova så min sömn har varit bättre. Men det spelade igen roll, tanken att få sjunga på ett riktigt skivbolag gav mig en sådan energi kick som skulle kunna räcka i flera veckor.
Jag satte mig upp ur min säng och satte på mina fluffiga tofflor som va vid sängens kant. Jag älskar den mjuka känslan runt mina fötter. Med snabba steg gick jag mot badrummet. Jag bodde själv i en lägenhet i London, jag har bott på ett barnhem hela mitt liv så när jag fyllde 18 så flyttade jag hit. Det här är början på mitt andra år i denna lägenhet och jag älskar den redan tusen gånger mer än jag någonsin älskat barnhemmet. Jag hade råd med lägenheten och kunde försörja mig för jag har pengar jag fått sen mina föräldrar dog som jag fick tillgång till när jag fyllde 18. Ska jag vara ärlig så var det ganska mycket. Men jag är nöjd med det jag har så därför har jag fortfarande pengar kvar för jag spenderar det inte på "onödiga" saker. Sen får jag ju självklart pengar när jag sjunger på restaurangen.
Jag kollar mig själv i badrums spegeln. Mitt bruna hår är tovigt och mina gröna ögon ser trötta ut. Med en suck vände jag mig mot min smink väska, idag kommer det behövas mycket smink. När sminket är klart kollar jag mig nöjt i spegeln. Mina ögon har mer liv i sig och mitt bruna hår ligger platt och fint över mina axlar. Dags för kläder. Min garderob bestod till mesta dels av jeans och tröjor. Inte så många klänningar eller kjolar för det använder jag endast för fester. Jag valde ett par ljus blåa jeans med en vit blus. Det ser inte för tråkigt ut och inte för mycket. Perfekt.

Hoppas ni gillade första kapitlet. Kanske lite trögt men jag vill bara att ni ska få lära känna Lily. (Ja, hon heter Lily om ni hat läst bion så vet ni)
Ni är så vackra allihop🥰

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 18, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Listen To Me || H.SWhere stories live. Discover now