2.Siprsérum

1.6K 68 18
                                    

Probudila jsem se až v nějaké bílé místnosti.,,Pomóóóóc !"křičela jsem a bušila pěstičkami na dveře.Po chvíli přišel nějaký muž a řekl.,,No konečně jsi se nám probrala princezno.",,Kdo jste a co chcete? "zeptala jsem se ho!,,To se brzy dozvíš!"A chytil mě pevně za ruku a odvedl někam chodbou a pak do nějaké místnosti s lehátkem.
Tam mě vysadil a pouty přidělal ruce k opěrkám a to samé udělal i s mýma malýma nohama.Tak než mě ten hrozný muž přivázal k lehátku přišla do místnosti nějaká žena.Řekla něco muži v nějakém jiném jazyku.,,Co ode mně chcete?"Ale ani jeden z nich my neodpověděl.,,Doktore musíte si dávat pozor na dávkování víte jak to dopadlo s první pacientkou "řekla žena a podala mu injekci.,,Jistě já vím.",,A co experiment číslo dvě?",,Zatím v bezvědomí a žádné změny.",,Dobře!",,Tak se budeme věnovat tobě" řekl muž a píchl my do ruky nějakou svítivě oranžovou tekutinu.
,,Co je to?",,Tohle je Siprsérum.",,Co?",,Co je siprsérum?",,To je sérům k obnově buněk řekl doktor.",,Co?",,Já mám nějaký problém s buňkami?",,Vlastě ano "řekl muž a píchnul my další injekci se stejně zbarvenou tekutinou.Když jsem sebou začala házet protože jsem dostala nějaký záchvat nejspíš kvůli tomu séru doktor počkal až mě to přejde.Nedal mi nic co by my od toho pomohlo ale nechal mě přivázanou a nechal mě sebou házet.Po pěti minutách jsem omdlela.,,No dobře myslím že je po záchvatu" řekl doktor.
,,Dojděte na chodbu čeká tam Backy!",,Řekněte mu ať jí odnese do její cely."Žena poslechla a za chvilku už mě Backy odnášel pryč.Když jsem se probudila zjistila jsem že jsem zase opět v bílé místnosti.Ale když jsem se chtěla zvednou zamotala se my hlava a tak jsem radši zůstala ležet na kovové desce.
No prostě zdi byli z kovu záchod v rohu byl z kovu a postel byla no jak bych to nejlépe popsala prostě byla součástí té zdi jen měla dvě nohy ale ty druhé dvě neměla protože to už byla součást zdi.Doufám že chápete jak to myslím.
Na desce ležela jedna deka.Aspoň že nebyla kousavá ale byla to chlupatá deka.A jelikož jsem byla malá tak jsem si ji přeložila na půl a jedna strana byla pode mnou aby mě deska nestudila a druhou půlkou jsem se přikryla.Polštář jsem neměla a navíc postel nebyla zrovna dvakrát měkká ale co jsem měla dělat.Nic jiného než si zvyknout jsem nemohla.
Po pár hodinách jsem uslyšela strašný křik.Nevěděla jsem kdo to je a co mu dělají ale o to víc jsem se těch lidí bála.Když pro mě druhý den dopoledne přišel znovu ten muž snažila jsem se mu bránit aby mě nikam neodváděl ale on byl silnější.Jak jinak vždyť my bylo teprve pět let ne?Muž mě znovu přivázal k lehátku ve stejné místnosti jako včera.Ale než my píchl dvě injekce které měl připravené se svítivě oranžovou tekutinou vzal do ruky skalpel a udělal my skalpelem malý řez po ruce.
Bolestí jsem křičela pomalu stejně jako včera někdo odpoledne.,,Doktore ještě je brzy "řekla žena a podala mu obvaz.On my ruku zavázal.A pak mě píchl ty dvě injekce.Zase jsem sebou začala házet a potom co jsem znovu omdlela mě Backy odnesl do mé cely.
Když jsem se probudila bylo my strašně zle.Nemohla jsem se zvednou a když jsem se o to pokusila upadla jsem na zem.Doplazila jsem se k záchodu a vší silou která ve mě zbyla jsem se vzepřela na rukách a pak jsem se vyzvracela do záchodu.Zvracela jsem asi hodinu bylo to neskutečné kde se ve mě bere tolik tekutiny.
Když někdo procházel kolem mé cely všiml si že zvracím a tak došel pro doktora.Ten rychle přiběhl a když vešel byla jsem bílá jako stěna.Doktor nakázal donést židli a několik velkých pet lahví a plastový hrnek.A ještě kýbl!Po krátké chvíli přišli dva muži donesly všechno co ten doktor chtěl.Postavili všechno k posteli.Vody s hrnkem postavili na židli a kýbl vedle postele.Pak mě doktor přenesl do postele kde mě přikryl půlkou deky pak my nalil vodu do hrnku a nařídil my ho vypít.Hned jsem ho vypila věděla jsem že by my ho vnutil násilím a tak jsem radši poslechla.Pak my nalil ještě jeden a ten jsem vypila jen z půlky.,,Už nechci !"zavrtěla jsem hlavou.,,Dobře.",,Kdyby něco vodu s hrnkem máš tady! "ukázal na židli.,,Kdyby se ti chtělo znovu zvracet tak tady do toho kýblu "řekl doktor.Přikývla jsem a ležela na posteli bílá jako smrt.

Pokračování příště!

Avengers - Super GirlWhere stories live. Discover now