Part 19

3.3K 246 54
                                    

Я вирішила, що не варто думати про нього так багато. Він цього просто не заслужив. Тому я просто взяла пляшку вина і піднялась на другий поверх, щоб побути на самоті. Проте мені це не вдалось, адже усі кімнати зайняті парочками яким гармони б'ють в голову. Тому мені нічого не залишилось як лягти у ванній, пити вино і старатись не оглохнути від надто гучної музики.
Проте мене перервав стук у двері.
-Можна до тебе?- у кімнату зайшов хлопець. Високий, русий, у нього дуже красиві голубі очі. Він одягнений в шкіряній куртці, чорних штанах та білій футболці.

-Та можна

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

-Та можна. Тільки якшо не плануєш приставати.
-Тільки якщо ти не проти.
-Спитаєш ще раз після того як я доп'ю.- він засміявся так ніби я дуже смішно пожартувала. Хоча я і не жартую.
-Така красива дівчина  на вечірці сидить в ванній і в самоті випиває вино. Щось сталось?
-Взагаліто, так. Мій хлопець спочатку вибачається, клянеться, що любить мене, а потім не відповідає на дзвінки і розважається з іншими.
-А звідки ти знаєш, що він з іншими??- незнайомець стояв біля дверей і не підходив до мене, але не зводив погляд.
-Ну... просто... а що ще він може робити??- дивно, чомусь я не обдумувала інакших варіантів.
- Можливо щось сталось?? Я впевненний, що є якась причина через яку він так поступив. Але якшо він проміняв тебе на когось інакшого то він дурний, що втратив таку красуню.
-Може дійсно щось сталося? Треба піти до нього додому запитати в його батьків.- я швидко вибігля з ванни штовхнула йього хлопця і побігла по сходах вниз. Він щось кричав мені в слід, але я не чула тому що в моїй голові був лише Марк.
.
.
Я підійшла до будинку Марка. Світло включене, а значить вдома хтось є. А раптом двері відкриє його тато?? І що мені тоді казати?? «Доброго вечора, я дівчина вашого сина, але незнаю де він пропав і з ким можливо ви знаєте??» чи можливо: « Добрий вечір ви незнаєте де в третій годині ночі ваш син?». Блін ну чому це так складно?? Гаразд, треба бути сміливою.
Я підійшла до дверей і подзвонила у дзвоник. Кілька секунд очікування і мені відкрив двері.....

НовенькаWhere stories live. Discover now