Part 18

2.2K 137 9
                                    

Варіантів не багато: 1) Піти вибачитись перед мамою і попросити, щоб вона мене відпустила; 2)Тікати через вікно. Ну звісно, що я обрала другий варіант.
Спочатку я скинула через вікно свою сумку, а потім вилізла сама. Це було доволі незручно дивлячись на те, що я у платті і весь час за мною спостерігав сусід. Але не дивлячись на це я вже на вулиці залишилось лише дочекатись Марка.
Я стояла біля дому хвилин 30. Марк не відповідав. Ну невже так важко хоча б попередити, що ти запізнишся? Чи можливо він просто не хотів приїхати? Ну звісно, напевно він підвозив когось іншого. Рейчел, наприклад. Напевно дарма я йому пробачила, але я не збираюся портити собі настрій через якогось хлопця. Амелі живе не далеко тому піду до неї пішки. А Марк з Рейчел вже напевно там.
.
.
Я побачила перед собою білий двохповерховий будинок біля якого було купа п'яних підлітків, дуже голосно грала музика, пахло алкоголем та димом від сигарет. Зібралась майже уся школа. Але ніяк не можу розглядіти серед натовпу Марка. Зате знайшла Амелі.
-Привіт!!- Амелі мійно мене обняла і зразу зрозуміла , що вона вже п'яна.
-Привіт. Тут стільки народу. Твої батьки знають про вечірку?
-Ну звісно, що ні. Вони думають, що я вчу біологію і п'ю чай одягнена у піжаму у виді жирафа.- вона голосно засміялась. Насправді вона вже дуже багато випила і це видно. Вона не могла рівно стояти, неприродньо сміялась і говорила не так як завжди. Тай одягнена вона була дуже не звично. Шкіряна, чорна міні спідниця та червоний топ. Напевно Арс у захваті😅
-Ну добре. Ти часом не бачила тут Марка?
-Ні, я думала ви приїдете разом. У вас щось сталось?
-Ніі.. просто.. я..-я правда не знала що сказати. Не хотіла, щоб вона знала про наші стосунки нічо лишнього.- він просто мав справи, а я хотіла прийти як найшвидше тому ми окремо приїхали.
-Ааа ну в такому випадку я всерівно його не бачила, але якщо побачу то скажу, що ти вже тут.
-Дякую. Може ще запитаєш у Арса чи він його не бачив?
-Добре.- вона розвернулась і пішла у бік кухні де стояв алкоголь тому на її допомогу я не розраховувала.

НовенькаWhere stories live. Discover now