10. BÖLÜM

1.6K 98 15
                                    

*Pantolon üstü seks*

Kyungsoo bir eliyle boynunu tutarken, diğeriyle kapıyı tıklayıp yavaşça içeri girdi. Doktoru selamlayıp koltuğa yönelmişken.Bay Zhang hızla yerinden sıçradı.

"Haa!! Bay Wu iyi misiniz? Ne oldu size ?" Ayaklanıp Soo'nun yanına yürüdü.

"İyiyim iyiyim ufak bir kaza geçirdim sadece" Soo iyi olduğunu belli etmek için gülümsedi.Doktor Zhang halan endişeyle bakıyordu.

"Emin misiniz? Yardım edebileceğim bir şey var mı ?"

"Yok hayır teşekkür ederim" Soo tekrar gülümseyip yanındaki koltuğa oturdu.

Boynunda ve belindeki hafif sızıları saymazsak kendini hissediyordu.Zaten sabahta Kris'le randevuya gelip gelmemek konusunda tartışmışlardı ama Soo gelmek istemişti.Madem bir işe başlamıştı sonunu da getirmeliydi.Öyle değil mi ?

Bay Zhang ile bir müddet söylenen iki kahve eşliğinde sohbet ettiler.Kyungsoo adamı oldukça içten bulmuştu.Hem esprili hemde haddinden fazla anlayışlıydı.Sanırım tedaviye devam etmek istemesinin de sebebi buydu. Aslında sebeplerinden biri buydu.Bu adama güven duyuyordu ve gerçekten ama gerçekten iyileşmek,normal insanlar gibi davranmak istiyordu.

"Evet hazır mısınız Bay Wu" dedi.Elindeki fincanı sehpaya koyarak.Soo'nun kafasını sallamasına karşılık devam etti.

"Bugün toplu terapi yapacağız sizinle." Soo bir müddet topludan kastının ne olduğunu düşündü.Soo için önemli olan kısım şuydu.Bugün pantolonunu indirecek miydi? İndirmeyecek miydi?Neyseki doktor Yixing açıklamasını da yapmıştı.

"Size tek olmadığınızı söylemiştim.Hatırlıyor musunuz? İşte şimdi sizinle aynı kaderi paylaşan hastalarla birlikte hareket edeceğiz bugün"

Odanın kapısını açıp Soo'ya dışarıyı işaret etti.Soo şaşkınlıkla ama sessizce doktorla birlikte odadan çıkıp yürüdü.

Koridordaki herkes Bay Zhang'a selam verip gülümsüyordu.Bay Zhang da gamzesini onların gözüne soka soka karşılık veriyordu.Koridorun sonundaki sağ kapıyı kavrayıp açtı ve Soo'nun önden girmesi için bekledi.Soo doktorun yönlendirmesiyle çekinerek içeri girdi.

Kendini kocaman bir salonun ortasında buldu ve de yalnız değildi.

"Merhaba bayanlar! "dedi Doktor Yixing.Kadınlar kendi aralarında cıvıldaşarak karşılık verdiler.

"Merhaba Doktor Yixing"

Hepside doktoru kesiyordu.Soo ise şaşkınca bir kadınlara bir doktora bakıyordu.Az önce doktor ona "Sizinle aynı kaderi paylaşan insanlar demişti(!)" ama bunların hepsi kadındı !!!!!!!

"Bugün aramıza yeni biri katılacak"diyerek Soo'nun omuzlarından tutup ileri itti.

"Bay Wu Kyungsoo. Sizlerle hemen hemen aynı şikayetleri var"

Kadınlar tuhaf bir şaşkınlık sesi çıkararak birbirleriyle fısıldaşmaya başladılar.Doktor Zhang tekrar araya girdi.

"Şaşırdınız biliyorum.Nasıl Bay Wu yakışıklı bir erkek öyle değil mi?Kendisi tam 3 aylık evli"

Kadınlardan tekrar anlamsız mırıldanmalar ve gülüşmeler yükselmişti.Tabi bu arada Soo kendi kendini yiyordu.Lanet olsun dedi. Ne yani seks korkusu olan bir avuç aptal kadın ordusuyla mı takılacaktı? Hemde tek erkek olarak.

"Bay Wu sizde kendinize bir yer bulun ve oturun lütfen " Doktor Yixing Soo'yu ilerideki koltuklara yönlendirip kendisi arka plandaki bilgisayara geçti.

Soo kadınların delici bakışları arasında gidebildiği kadar arkalara gitti.En son orta yaşlarda bir teyzenin yanına kuruldu. Teyze ile birbirlerine bir süre baktıktan sonra kafasına iki yana salladı.

First NightWhere stories live. Discover now