Information. 3 januari 2023

90 7 1
                                    

3 januari 2023.
Okej jag ger upp nu, jag har försökt och försökt och försökt skriva på kapitel 4, men det står helt stilla. Så nu bestämmer jag för att avpublicerar denna för att börja om igen. Jag älskar handlingen på den här boken och jag är inte helt redo att ge upp helt och hållet, så håll tummarna att jag lyckas fixa så jag kommer framåt.

28 september 2021.
Just nu är jag i full gång och gör allt jag kan för att uppdatera mina böcker, jag har skrivit klart 2 kapitel av Kidnappad och håller på med ett tredje, men vill vänta till jag skrivit klart kanske 2 styckna till. Sen håller jag på att skriva klart kapitel 1 av Jätte bläckfisken, är snart klar med kapitel 4 av Jag älskar dig men? Sen skriver jag även på kapitel 5 på Kan allt bli som vanligt igen, eller? Sen också kapitel 4 av Vampyr, och även kapitel 3 av Kidnappad av Mr badboy. Resten av böckerna ligger jag lite risigt till och har skrivtorka, men jag gör så gått jag kan för att skriva på dom med. Hoppas att allt är bra med er och att det går bra nu under corona tiden, snart är det nog över ska ni se, tappa inte hoppet💖 och ja jag ska byta omslag snart, lovar🥰

10 januari 2021.
Okej, jag har bestämt att byta omslag till dom flesta av mina böcker. Så vilken gillar ni bäst av dom här? Eller vill ni att jag har kvar originalet?

 Så vilken gillar ni bäst av dom här? Eller vill ni att jag har kvar originalet?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

11 oktober 2020

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

11 oktober 2020.
Vill bara säga att jag har lägger den här boken och alla andra på paus just nu gör jag behöver fokusera på årets julkalender, jag hoppas ni kommer gilla den och jag hoppas ni kan ha tålamod med att det tar ett tag tills jag uppdaterar mina böcker. Förresten vill påminna om att jag har en Wattpad grupp på Facebook och att det finns länk i min profil, gö jätte gärna och gå med😁

1 maj 2020.
Jag håller på med första kapitlet på den här boken och kommer snart publicera den, hoppas att ni längtar. Kan hända också att jag kommer ändra omslaget till den har och kanske till andra böcker också, får se. Hoppas verkligen att allt är bra med er nu i denna jobbiga Corona tiden. Vi får verkligen hoppas på att Corona tar slut snart och att man hittar ett botemedel.

27 augusti 2019.
Hej allihopa jag har det rätt stressigt just nu och har så svårt att uppdatera mina böcker. Jag har ju nu gjort ett schema i min kalender, där jag i en vecka ska läsa böckerna jag behöver och hitta inspiration, andra veckan ska skriva på mina böcker och planera det jag behöver planera, sen den sista veckan ska jag bara vara ledig och inte göra något. Och jag har bestämt att jag ska följa det, men stressad som jag är går det inte. Men nu har jag gjort en lista på böckerna jag ska följa vilket är:
1. Porten till en annan värld
2. Fyra element fyra barn
3. Jätte bläckfisken
4. Vi kan aldrig bli något
5. Ljusets magi
6. Kidnappad av Mr badboy
7. Kan allt bli som vanligt igen, eller?
8. Kidnappad 2.0
9. Peter Pan och flickorna (min och min kompis bok i vårt gemensamma konto, stor i min beskrivning om ni vill följa oss)
10. Den här boken
11. Mitt sanna jag
12. ... (årets julkalender som jag inte kommit på något namn till än)
13. Love in the player
14. Jag älskar dig men?
15. Sirener
16. Hästen och flickan
17. Minnet
18. Den magiska världen
19. Vampyr
20. Lämnat allt bakom mig.
Sen kommer jag redigera Kidnappad lite då och då emellanåt. Så jag hoppas ni förstår att det kommer ta tid, förlåt.

2 juli 2019.
Hej om det fortfarande finns folk som läser den här boken. Jag vet att många på en app som heter Momio ville att jag skulle uppdatera den här förr, men det känns tveksamt nu. Men jag sitter så mycket fast att jag inte vet vad jag ska göra. Jag känner direkt att jag har gått för snabbt in i berättelsen, och jag har ingen aning om hur jag ska fixa till det. Men kan ni vara snälla och skriva idéer på vad som skulle kunna hända, ni som har hunnit läsa den. Bli gärna vän med mig på Momio och skriv gärna om ni läser den här boken, eller någon annan av mina böcker. Eller skriv om ni vill vara med i min Wattpadgrupp så lägger jag till er. Heter: Wattpadbok. Annars har jag en grupp på Facebook, läng finns i min profil här på Wattpad.

19 juni 2019.
Det här är ett kapitel som jag har lagt till i alla mina böcker, där jag kommer skriva om uppdateringar. Alltså t.ex hur det går med skrivandet, om det har uppstått något problem, om jag skulle behöva hjälp eller ja vad som helst. Istället för att göra ett nytt kapitel hela tiden där jag skriver, så gör jag det bara här. Så här kan vara bra att läsa om ni vill veta något.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 03, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Förbjuden kärlekWhere stories live. Discover now