Bölüm 63

12.8K 463 53
                                    

Selim şaşırmıştı ama bir taraftan da bu durum hoşuna gitmişti. Fırat’ın dediği gibi olur ve bir süre sonra MİT tekrar toparlanıp harekete geçerse Fırat’ın yanlarında olması onlara avantaj sağlardı. Üstelik Fırat bir ajan olduğuna göre son derece sıkı bir askeri eğitimden geçmiş olmalıydı.

- Öyle Selim, sana söylemek iyi geldi. Neyse yaklaştık sayılır hangi eve gireceğiz.

Selim eline dürbünü almış kıyıdaki yalıları inceliyordu. Bir tanesini gözüne kestirmiş ve dürbünü Fırat’a uzatmıştı.

-  Bak şuradaki 3 katlı açık mavi olan bize uygun sanırım. Sen ne dersin?

- Dışarıdan çok iyi görünüyor. Üstelik etrafındaki duvarlarda yüksek ve son derece sağlama benziyor. Ama tabi içi de önemli. Bir de ısınma problemi var tabi, şimdilik yaz ama kışın nasıl ısınacağız. Böylesine pahalı bir ev kaloriferlidir. Ama kaloriferi çalıştırmak için gerekli imkanlar olmadığından bize soba gerekecek.

- Doğru ya bir de ısınma problemi var. Neyse havalar soğuyana kadar bir hal çaresine bakacağız artık.

- O zaman gireceğimiz evi belirledik. 150 metre açığına demirlesek yeter sanırım. Ama herkesi topluca kıyıya çıkarmadan önce biz bir grup önden gidelim ve evi güvenlik altına alalım. Daha sonra diğerleri rahatça gelir.

- Doğru söylüyorsun. O zaman sen, ben, Savaş bir de Fuat abi önden gidip etrafın güvenliğini sağlayalım. Hem o sırada buradakilerde malzemeleri küçük tekneye taşırlar.

- Bu arada bana da bir tüfek lazım Selim.

- Tamam inelim aşağıya ne lazımsa alırız.

- Savaş sen evin 150 metre falan açığına demir at. Sonra güverteye inersin gideriz.

- Olur, zaten beş dakika içinde demir atarız sanırım.

Selim ve Fırat aşağıya inerek silahların olduğu odaya girdiler, Fırat çantalardaki silahları görünce oldukça heyecanlanmıştı.

- Selim ben bu kadar silah ve cephaneniz olabileceğini düşünmüyordum. Gerçekten harika bir iş çıkarmışsınız.

- Öyle ama bu silahları alabilmek için ne zorluklar çektik bir bilsen.

- Kuzen senin zekana ve soğuk kanlılığına her zaman hayran olmuşumdur. Kıyameti andıran bu durumdan bir sürü insanı burnu bile kanamadan kurtarmayı ve güvenli bir yere ulaştırmayı başardın. Eğer tekrar bir kurtuluş ve normal yaşamımıza dönme ihtimalimiz varsa eminim bu yolda çok önemli bir rol oynayacaksın.

- Amma abarttın be Fırat, kendi canımın derdine düşmüşken yardım isteyenlere de yardımcı oldum o kadar.

- Öyle deme liderler böyle zor zamanlarda ortaya çıkar, sen de iyi bir lider olduğunu şimdiden kanıtladın. Her zaman yanındayım kardeşim.

Fırat sözlerini bitirdikten sonra, Selim’i sıkıca kucakladı ve daha sonra çantadaki silahları incelemeye başladı.

- Sağol Fırat.

Fırat Selim’e bakıp sırıtarak göz kırptı ve silahları incelemeye kaldığı yerden devam etti. Çok kısa bir süre içerisinde Fırat omzuna bir tüfek asmış beline de 2 tane tabanca takmıştı. Tüfeğin iki tane de yedek şarjörünü almayı ihmal etmemişti. Bu arada tabancalardan birine de susturucu takmış, işleri daha sessiz halletme fırsatı olursa bu fırsatı kaçırmak istememişti.

Zombiler İstanbul'daWhere stories live. Discover now