If you stay..

624 58 8
  • Dedicated to co
                                    

Hermione/Flashback

Kan kokusu.. Hızla koşuyorum. Attığım her adımda koku daha da yoğunlaşırken boğuluyorum. Ama şimdi olmaz,duramam onu bulmak zorundayım.

Sağ tarafımdan gelen lanetle yere devriliyorum.Gözlerim bir an kararırken doğrulmaya çalışıyorum ellerim ıslak toprağa batıyor. Adım sesleri duyuyorum gittikçe yaklaşıyolar. Lanet olası asamı bulamıyorum. Merlin!

Başımı kaldırdığımda kukuletalı yüz sırıtmaya başlıyor. Kim olduğunu çıkartamıyorum.

Vücuduma çarpan lanetle dişlerimi sıkıyorum.Lanetler peş peşe gelirken yavaş yavaş uyuşmaya başladığını hissediyorum. Dayanmak zorundayım!

Başımdaki ölümyiyen sıkıldığını belli edercesine duruyor. Onlara ihanet ettiğimi öğrendiğinde voldemort ölüm emrimi verdi.Ve şimdi istediği oluyor her şey bitmek üzere. Dracoyu düşünüyorum. Sesini, gülüşünü , kokusunu.. Onu bir kere daha görmeden, güvende olduğunu bilmeden ölmek istemiyorum. Beynimde son konuşmamız yankılanıyor.

" Geri dönmek zorundasın biliyorsun değil mi Granger? "

" Ne zamandan beri ? "

Elimi yavaşça yanağıma koyarken biraz daha yaklaşıyor.

" Gelişinle bana yeni bir dünya yarattığından beri "

Dudaklarını dudaklarıma bastırıyor.Kollarımı boynuna dolarken yavaşça üzerine tırmanıyorum. Dudaklarını kısa bir an benden ayırıp mırıldanıyor.

" Her şey bittince gölün kenarında. Orda olacak mısın Hermione?"

Tekrar dudaklarına eğilirken mırıldanıyorum.

" Orda olacağım ...söz veriyorum."

Gözümden engelleyemediğim yaşlar süzülürken dudağımı ısırıyorum. Sözümü tutamayacak olmam canımı yakıyor. Ufak bir hıçkırık özgürlüğüne kavuşurken mırıldanıyorum.

" Özür dilerim sevgilim.."

Gözlerimi kapatıyorum ve lanet vücuduma çarpıyor...

Draco

Harryle hastanenin önündeki rahatsız banklardan birindeyiz.

"... Belkide vazgeçmiştir "

Bakışlarımı Harry'e çeviriyorum.

" Hayır "

" Sandığın gibi değil. Granger yaralandığında savaş hala devam ediyordu. Her yer infaz yeri gibiydi.. Özellikle onun için.. biliyorsun "

İç çekerek gözlerimi kapatıyorum. Çok yorgunum..

" Yani ? "

" Belki uyandığında kendini yine o kabusun içinde bulmaktan korkuyodur. Ya da baktığı her yerde yaşadıklarını hatırlamaktan.."

" Uyandığında eğer dediğin gibiyse onu burdan uzaklaştırabilirim"

" Onu kendinden de uzaklaştırabilir misin Draco ? Uyandığında gitmek isteyebilir..Tek başına."

Boğazımda bir şeylerin düğümlendiğini hissederken cevap ver-e-miyorum.Bunu gerçekten yapabilirmiyim bilmiyorum. Onu bulur bulmaz kaybetme düşüncesi bile canımı acıtıyor.

" Hermi çok yalnız bıraktım"

Ayağa kalkarken ıslak toprak hafif sesler çıkarıyor. Yağmur uzun zamandır dinmedi..Benim dünyamda Hermi o halde bulduğumdan beri..

Flashback

Dumanlar..Bir çok yerden dumanlar yükseliyor.Koku ciğerlerimi yakarken güçlükle nefes almaya çalışıyorum.Lanet olsun! Harry voldemortu geberteli bir kaç dakika oluyor. Sonunda gerçekten bitti.

Looking For InfinityWhere stories live. Discover now