8.BÖLÜM (YETER ARTIK )

1 0 0
                                    

Araba çok sessizdi. Tam o sırada James sessizliği bozdu
-Bizim okula mı geleceksin ?
-Evet zaten Alara ile hep aynı okula gittik tabi 2 yıldır bu olmuyor
-2 yılda noldu ki .
-Ne mi oldu? Herşey oldu Alara buraya taşındı
-Doğru.ve burada geldik . Değil mi?
-Evet teşekkür ederim dedim. Ve o sırada Noah dışarı çıktı ve
Alara skypeten evi göstermişti navigasyonu yörede doğru yere gelmiştim. James'in gözü kapıya takıldı Noah'ta ona bakıyordu ve ikisininde gözünde öfke vardı.
-Neyse ben artık gidiyim ve bu arada tekrar teşekkür ederim.
-Önemli değil dur, ben senin kapını açayım dedi ve arabadan çıktı. Ama ikisininde gözünde öfke vardı  bakışlarıyla sanki bir tabanca misali birbirlerini öldürdüler. James kapımı açtıve bende indim. İnince James tam bana sarılcaken elimi tokalaşmak için havaya kaldırdı ve
-Sonra görüşürüz dedim. Bu onu biraz şoke etti ama hemen toparlandı .
-Aynen, sonra görüşürüz dedi .Noah sanki bir zafer kazanmış gibi sırıtmaya başlayınca sinirlendim ama James benim arkadaşımdı ve ona boş bir umut vaat etmek istemezdim ama sırf Noah öyle gülmesin diye James sarılmak geldi içimden ama yapmadım ve kapının yolunu tutum. Kapıya varınca Noah kapıyı açıp girmem için yol verdi . İçeriye girince. Noah kapıyı hızlı ve sert bir şekilde kapatıp kolundan tutup benim sırtımı kapıya gelicek bir sekılde beni döndürdü ve aramızda bir parmak bile yoktu. Kapı ve Noah ardında kalınca Noah'tan kendimi kurtarmak için çırpınma ya başladı ve gerçekten sinirlenmiştim.
-Napıyorsun sen? Deyince soğuk kanlı bir tavırla ki bu beni deli eti ve 1cm bile kıpırdamadan
-Onunla bir daha konuşmıycaksın dedi. Bende onu daha çok sinir etmek için . Ona hiçbir şey demeden sinema odasına (oturma odası gibi) ki bence bu ad çok saçma doğru yürümeye başladım . Tam oraya gireceksin Noah benim kolumu tutup kendine doğru çekti ve duvara belim çarpınca acıyla inledim.
-Ne yaptığını sanıyorsun dedim . Aramızda yaklasik 2cm vardı gözlerimde onun gözleri birden buluşunca heycanlamaya başlamıştım . Neden böyle hissediyordum sanki kalbim yılardır zincirliymişte kurtulmuştu . Ama bu kesinlikle Noah'tan hoşlandığım anlamına gelmez ben düşüncelerdeyken kapı açıldı ve içeri David girdi . Bizi görünce gözlerini dikmiş bize bakmaya başladı .
-Ooo.. ne çok yanlış zamanda gelmişim dedi.
-David dedi tıklayarak . İstersen artık saçmalama dedi.
-Bencede bizim aramızda hiçbir şey yok ve OLAMAZ . Son kelimeye bilerek baskı yapmıştım. Elimi Noah'tan kurtarıp hızlı adımlarla yukarı çıktım. Tanrım bana ne oluyordu elim ayağım titriyordu . Ben bunları düşünürken aklıma annemi toprağa verirken verdiğim söz geldi . Ve içimden o sözleri tekrarladım . ANNEMİN İSTEDİĞİNİ YAPIP KENDİME ZARAR VERECEK ŞEYLER YAPMAYACAKTIM. Ve Noah kesinlikle iyi bir yol değildi hem ben AŞKA İNAMAM . Bir yerde okumuştum aslında hepimizin herşey den iki kat fazla varmış (4kol,4 ayak, 2 ağız vs.) Ama biz dünyaya inerken bunlar ayrılırmış ama sorun yalnızlar böylece yaşaya biliriz . Ama eğer ki yardımcısı bulursak (ki bunun olma ihtimali şunlar nehirler tersten akarsa , her istediğini yetip kilonalmazsan yada Alara'nın kapanıp hiç kimseyle asla yağmaması ...) İşte bunlarla aynı ihtimal . Eğer bunlar gerçekleşip olursa hayatınız biranda değişir  ve kendinizi tam hisseder miş siniz . Ve simetri hastalarının (örn: sağ elini bir yere vurunca dokuda vurmak gibi ) bu hastalığı taşıyanlar bunları yarıları için yaparlarmış. Eğer bu hastalık sizde yoksa yarinizi bulmanıza daha var demekmiş ama eğer varsa bulmaya yaklasmisiniz demektir not: bu hastalık bende var ama elde var koca bir SIFIR. Tam o sırada odaya Alara girdi biraz sohbet ettikten sonra ikimizde kulaklarımızı takıp müzik dinlemeye başladım...

BİLİYORUM KISA BÖLÜMLER YAYİNLİYORUM AMA BUNU NEDENİ ZAMANİM COK YOK OZUR DİLERİM VE HEPİNİZE EVREN KADAR SEVGİLER...




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Yıldızın Altında BuluşalımWhere stories live. Discover now