❤️3❤️

14 1 0
                                    

Be love 3.

Hajnalban párszor felriadtam rossz álmok gyötörtek a történtek miatt. Mi van ha sosem tudják elfogadni Maxet?
Reggel amikor felkeltünk Mrs.Steel tojásos toastot csinált amit nagyon szeretek gyorsan megreggeliztem viszonylag jó kedvem volt, de csak egy ideig amig Max fel nem hozta, hogy el kéne mennünk beszélni a szüleimmel és nem utolsó sorban a gyűrűmért.Nagy nehezen felöltöztem bár semmi kedvem nem volt ehez az egészhez.Fél óra múlva el is indultunk az alig húsz percre lévő házunkhoz.Amikor csengettünk kezdtem feszengeni tudtam, hogy ami bent fog minket várni sem most se soha nem leszránk nézve kellemes.
Szerencsére anya nyitott ajtót (azért szerencsére mert ha apa nyitott volna szerintem egyből be is csapta volna elöttünk) Beengedett bár nem igazán látszott  ranta a vendégszeretet.🤣
-Sziasztok. -nyögte ki nagy nehezen anyu.
-Szia -mondtam kedvetlenül.
-Jónapot Mrs. és Mr. Black. -köszönt a kedvesem bunkó szüleimnek akik közül az egyik ránk se hederitett.
-Apa nem gondolod hogy kissé illetlen a vendéggel szemben hogy rá se hederitesz?
-Nem jelentéktelen emberek miatt csak az időm pazarolnám.
Erre Max nagyot nézett szerintem még ő se gondolta, hogy ennyire negativan gondolnak rá.Azért én ezt nem hagytam és vitába kerekedtem az apámmal.
-Legalább amikor itt van ne hordanád el őt. Ismered? Beszéltél vele valaha két szónál többet? -fordultam ki magamból.
-Nem de épp elég amit mondanak róla
-Kicsoda a közértes alkesz bácsi vagy az öreg néni a templomban aki azt se tudja ki kicsoda de pletykál róla vagy a hülye haverjaid akik mindenkirol mindent kitalálnak?!?!
-Kicsim erre nincsen semmi szükség,nem veszekedni jöttünk ide. -próbált nyugtatni Max.
-Uram megértem hogy félti a lányát de tényleg nem kellene elhinnie mindent amit mondanak rólam. Elhiheti nekem hogy a lánya 100% os biztonsagban van mellettem és soha az életben nem ártanék neki.
-Hagyál már a süket dumáddal tudod engem nem érdekelsz akkor is egy semmirekellő szarházi vagy. Nem is dolgozol.
-Igen uram mert még iskolába járok.
-Attól még mehetnél miből fogod eltartani  a lányom vagy a szüleid nyakán akarsz élni mert ha ti összeházasodtok a lányom ide többet  be nem léphet.
-Akár akarja akár nem a maga lánya és azt választ hitveséül akit akar.
-Nekem ne mondd meg te senki hogy mit tehetek meg a saját lányommal. - markolt bele Max karjába erősen az apám és elkezdte kifelé rángatni őt.
Épp rá akartam szólni hogy ezt nem teheti meg amikor Max teste akár egy rongybaba összecsuklot az ajtóban.Hatalmas pánik fogott el azonnal hivtam a mentőket és csak azt hajtottam a szüleimnek, hogy bármi baja esik azt sohasem bocsátom meg nekik.

Szeretve lenniWhere stories live. Discover now