ÇETEM'İ?

101 10 7
                                    

(Medya:aras,Su)

Arastan Devamm

Öğlen 5 gibi yataktan fırladım.Etrafaıma bakıp bizimkileri aradım ama yoklardı.Ahhh bu bi rüya.Allahım şükürler olsun diye geçirdim içimden.Yüzümü ellerimin arasına alıp bir süre bekledim.Acaba böyle bişi olabilirmi,gerçekmi,işaretmi dedim.Hemen üstümü değiştirip parkın oraya gittim.

Gerçektende kavga vardı.Su,Ayaz ve Sarp ordaydı.Ama sadece Su dövüşüyodu.Daha fazla beklemeden Suyun yanına gittim.Beni görünce şaşırdı ama devam etti.Karşımda iki adam vardı onları halledip suya bakmak için arkamı döndüm.Ayaz ve sarpın yanina koşuyodu.Olamazzz!
Ya rüyamdaki gibi olursaa.Birden takla atıp adamların elindeki sopaları savurdu.Vayy be kıza bak dedim içimden.Böyle dövüşüyodu ama youlmuşa benziyodu.Kolunda morarmalar vardı.Tekrardan bolca şükür ettim.Ama hemen sonra suyun yanina koşum.Kolu kanıyodu.Birden
-Sen beni bırak ayaz ve sarpa bak-su

-Olmaz öyle şey seninde kolun kötü dedim.

-Bak benim kolum kanıya bişi yok.Bende yardım edicem hadi.-su

-Of kızım ne inat varmış sende tamam ama sonra senin kolunada bakıcaz.

-Olmaaz benim işim var sadece arabaya kadar gelirim itiraz istemiyorum ben hallederim hadi dedi.
Offfff ben neyse ayaz ve arasi arabaya koyup eve gitmeye başladım ama aklım sudaydı.

Sudan devam

Aras ayaz ve sarpı alıp gidince paytak adımlarla yürümeye başladım.Ama zorlanıyodum.Çünkü morarmalar vardı.Herneyse diyip yürümeye devam ettim.Birden bayılacakken bi çift kol sardı beni bu kim diye bakıcakken Õmeri gördüm.
-Su noldu sana ne bu halin diye bağırmaya başladı.
-Bak ömer ben iyiyim ama sanırım doktora ihtiyacım var yardım edip hastaneye götürmüsün? Diye sordum
-Tabiki deyip beni kucağına aldı ve yürümeye başladı.
************************************
Hastaneye geldiğimizde doktorlar ilk önce şaşırmıştı bu halime.Ama birden bağırınca işlerine devam ettiler.Yaklaşık bir saat sonra işimi bitirdim ve õmer beni eve bıraktı.Kizlar bu halimi sordu bende geçiştirerek anllattım çünkü yorgundum.
************************************
Sabah yine lanet olasıca alarmın sesiyle uyandım.Çalmaya devam edince aldım saati ve duvara fırlattım.Ahh bu kaçıncı saat diye geçirdim.Aşağıdan Beste bana bağırınca kalkmak zorunda kaldım.
Lavobaya gittim hemen morluklarıma baktım onları kapatacak şekilde giyinmeliydim.Hemen rutin işlerimi halledip tam göbeğimi kapatan kırmızı muck yazan tişört altıma siyah pantolan üzerimede kollarımı kapatacak hırka giyindim.Giyindikten sonra aşağı inip sofraya oturdum.Kizlar soru soruyodu ama cevaplicak halim yoktu.Kahvaltı yaptıktan sonra hemen dışarı çıktık.Ben yürüyerek gitmek istedim.Kızlar ilk önce itiraz etsede benim isteklerim üzerine kabul etmek zorunda kaldılar.

Yürüyerek okula yarım saate geldim.
Okulun içine girince etrafa baktım ama herkez sınıflarındaydı galiba.Çünkü bahçe bomboştu.Daha fazla oyalanmayıp okulun içine girdim.
Sınıfa doğru yürüdüm.Kapıyı çalıp içeri girince herkez bana ben herkeze baktım.Bazıları hariç herkeste forma vardı.Tınlamadım

Hoca:nerde kaldın kızım hiç gelmeseydin.

Sınıfın sürtüğü:Ahyy hıcam akedeşimiz kişi yaşıyoo galipaaa(ayy hocam arkadaşımız kışı yaşıyo galiba)

Düşman Okullar (Çete)Where stories live. Discover now