Ghost Rockers - New World Order
Kapittel 8
~ I Fell In Love With The Devil ~

Bilde: Chase Davenport + Milla Santiago = WCKD
Video: I Fell In Love With The Devil - Avril Lavigne

Milla Pov: Jeg presser øynene igjen og forbereder meg på smerte. Men ingenting kommer. Jeg hører et stønn av smerte. Øynene mine åpner seg. Chase står med en pistol og den er ikke rettet mot meg. Den er rettet mot Alex. Alex ligger på bakken. Han er skutt i foten. Jeg ser forskrekket på Chase. Kom deg vekk...sier han lavt. Men jeg får det ikke med meg. Det er som om hele kroppen min er paralysert. At jeg har frosset. Frosset fast i bakken, klarer ikke å bevege en eneste muskel. Chase har snudd seg. Jeg vil si noe men får ikke ut noen ting. Jeg sa...Chase sine nå harde øyne borrer seg inn i mine. Kom deg for helvete vekk!...det får meg i gir. Jeg får meg opp ifra bakken. I noen sekunder står jeg bare der og ser på ham. Øynene hans kaster et raskt overblikk på meg før han snur på hælen og løper vekk.

Det har begynt å regne. Jeg må dukke flere ganger for å ikke bli oppdaget av OND soldater. De er overalt. Jeg får ikke Chase ut av hodet mitt. Måten han så på meg da Alex skulle drepe meg. Måten han sa det på....det var som om han faktisk brydde seg om jeg døde. Jeg dytter tanken bort for øyeblikket. Nå må jeg komme meg så langt unna basen som overhodet mulig. Jeg er som en liten mus og OND er den store slemme kattepusen. Våpen har jeg heller ikke. Så jeg er ganske sårbar når jeg løper alene i pissregn og i mørket. Sårbar er et ord jeg aldri har likt å bruke. Det får meg til å føle meg så liten. Ikke i stand til å gjøre noe som helst. Være helt maktesløs mens en person kan ha full kontroll over deg. Som OND vil, de ønsker kontroll over meg. Over kreftene mine. Hva enn de er.

Øynene mine flakker over området før jeg konstanterer at kysten er klar. Et pansret OND kjøretøy står ikke langt unna der hvor jeg er. Det er fristene å løpe bort å ta det. Men en stemme gnager i hodet mitt at det kanskje er en felle. Og jeg har ikke råd til å gå i noen feller. Spesielt nå som Chase faktisk lot meg gå. Leppene mine strekker seg i en tynn linje idet jeg løper fortest mulig over den tilsynelatende tomme gårdsplassen, og over til kjøretøyet som står parkert.

Kjøretøyet lager en brummende lyd idet jeg greier å tjuvstarte den. Ånei. OND vakter kommer stormende, alle med våpen hevet. Jeg presser høyrefoten ned på gassen å snur på rattet, bilen snur seg i en U-sving og de sterke frontlyktene for soldatene til å måtte rygge noen skritt tilbake. Øynene mine er bestemt og jeg presser nokk en gang på gassen, som får bilen til å frese framover og tvinger soldatene til å hoppe til side. Jeg freser bilen gjennom tette svinger av bygninger og trær. Samt soldater som har stanset for å prøve å punktere bilen med geværene sine. Det tar et par svinger til, litt mer skuddveksling også endelig har jeg greid å kjøre gjennom porten til basen og ut i det åpne landskapet.

Men det tar ikke lang tid før tankene mine er på foreldrene mine....og Chase. Alex kommer til å sladre til Janson eller Ava om at Chase skjøt han, og at jeg fremdeles lever. Chase kommer til å bli drept eller i hvert fall torturert også drept. Uansett hvor...drittsekk Chase har vært mot meg, hvor mage ganger han har sveket meg, løyet. Så kan jeg ikke bare forlate han for å dø. Så hjerteløs er jeg ikke. Jeg snur bilen rundt og freser tilbake mot krigssonen. Og det er da jeg virkelig skjønner en ting. Grunnen til at jeg vil redde Chase. Jeg, Milla Santiago er forelsket i Chase Davenport....men nå, nå er det på tide å redde foreldrene mine, Chase...og vise hva Milla Santiago virkelig er laget av.

Ava Paige, i'm coming for you!

Æææææ
Der var kapittel 8 ferdig!
Nå er det full krig. Milla nekter å forlate foreldrene sine...og Chase.
Neste del; Frozen Love

Følg Instagram profilen min, samt abonner på YouTube kanalen min.
Link på profilen min.

Kommenter & Vote
Xoxoxo
M.S

Ghost Rockers - New World OrderWhere stories live. Discover now