Κεφαλαιο 23

132 10 0
                                    

Σκεψεις  Κεβιν :

Μιλουσα με τους φιλους μου από το παλιο μου σχολειο όταν ειδα την Μια να μπαινει στο σπιτι. Ανακουφιστηκα είναι η αληθεια, δεν ημουν σιγουρος αν θα ερχοταν. Ηθελα να πλησιασω να της μιλησω αλλα κατι με σταματουσε…..’’Εκεινη είναι αυτή που δεν θελει να σου μιλαει, εκεινη είναι που την ειδες να φιλιεται με τον Λιαμ’’ σκεφτηκα και οσο το σκεφτομουν ολο και πιο πολύ στεναχωριομουν. ‘’Όχι δεν θα κατσω να σκασω!’’ σκεφτηκα. Μετα από λιγο ειδα την Αλεξις. Με πλησιασε….

‘’Γεια σου Κεβιν. Πολύ ωραιο παρτυ, χαιρομαι που σε βλεπω!’’μου ειπε.

‘’Σε ευχαριστω Αλεξις! Και εγω χαιρομαι που σε βλεπω.’’ Της ειπα αν και δεν ξερω αν το εννοουσα πραγματικα.

Οι φιλοι μου κοιτουσαν και με εσπρωχναν με τον αγκωνα τους σαν να μου ελεγαν ‘’Ελα πες την να βγειτε.’’ Αλλα δεν ηθελα. Ηθελα ακομα την Μια. Η Αλεξις εφυγε και δεν ξερω που πηγε μαλλον να βρει τις φιλες της. Η ωρα περνουσε πολύ γρηγορα και ουτε που ειχα καταλαβει ότι ειχε παει ηδη 10 και. Δεν ημουν και πολύ στα καλα μου, ισως και να ειχα πιει λιγο παραπανω. Τοτε ηταν που ειδα την Μια να μιλαει με έναν παλιο μου συμμαθητη τον Τζεισον. ‘’Αυτό ηταν!’’ σκεφτηκα. Χωρις δευτερη σκεψη παω εκει και αρχιζω να τους μιλαω. Μεχρι και που ειπα στον Τζεισον ότι η Μια είναι ελευθερη…..χαχαχαχα τι κανω ρε ο βλακας! Εκεινη φανηκε να ειχε θυμωσει με την συμπεριφορα μου αλλα εκεινη την στιγμη πραγματικα δεν με ενοιαζε τι σκεφτοταν! Εφυγα και ειχα νευριασει πραγματικα παρα πολύ. Μετα από λιγο βγηκα εξω να παρω καθαρο αερα και μετα από λιγο ηρθε και με πλησιασε η Αλεξις.

‘’Τι κανεις εδώ εξω?’’ με ρωτησε.

‘’Ηθελα να παρω λιγο αερα. Εσυ τι κανεις εδώ εξω?’’

‘’Και εγω να παρω λιγο αερα ηρθα.’’

Εκεινη την στιγμη δεν ξερω πως μου ηρθε αλλα την επιασα και την φιλησα!

Μετα για να μην μας δουνε ανεβηκαμε επανω στο δωματιο μου! Μεχρι που ανοιξε η πορτα και η Μια ειδε οτι φιλουσα την Αλεξις. Παγωσα! ‘’Ωχ όχι. Τι εκανα?’’ σκεφτηκα αμεσως. Εκεινη εφυγε τρεχοντας. Την ακολουθησα φωναζωντας το ονομα της αλλα εκεινη δεν σταματουσε. Ωραια τα καταφερες Κεβιν, δεν ηθελε που δεν ηθελε να σου μιλαει τωρα δεν θα θελει ουτε να σε βλεπει!

Σκεψεις Μιας :

Εφυγα από το σπιτι χωρις να το πω στην Αντισσον και στον Ντερεκ. Απλα ηθελα να φυγω από εκει μεσα. Ημουν τοσο πληγωμενη……τον μισω τον Κεβιν! Τον μισω. Δεν θελω ουτε να τον βλεπω μπροστα μου! Γυρισα σπιτι και ειδα ότι ειχα πολλες αναπαντητες από την Αντισσον.

Της στελνω απλα ένα μυνημα : ‘’Συγνωμη Αντισσον αλλα δεν εχω ορεξη να μιλησω. Ειμαι σπιτι. Θα σου πω αυριο τι εγινε.’’

Το μαξιλαρι μου ειχε γεμισει δακρυα. ‘’Μην κλαις άλλο’’ ειπα στον ευατο μου και μετα από λιγη ωρα με πηρε ο υπνος.

Θα ταν 5ηωρα όταν χτυπησε το κουδουνι της πορτας. Τρομαξα. Ποιος να ναι τετοια ωρα? Σκεφτηκα. Πηγα κατω και ειδα από το ματακι….Ο ΚΕΒΙΝ? Ε? Τι θελεις αυτος εδώ? Ευτυχως οι γονεις μου ειχαν φυγει από το μεσημερι για 2ημερο στην Θεια μου που μενει σε άλλη πολιτεια και η μικρη μου αδερφη ειχε παει να κοιμηθει σε μια φιλη της. Του ανοιγω:

‘’Τρελαθηκες? Ξερεις τι ωρα είναι?’’ του λεω.

‘’Συγνωμη Μια αλλα θελω να σου μιλησω’’

‘’Δεν εχεις να μου πεις τιποτα! Τωρα φυγε.’’

‘’Κι όμως θελω να σου εξηγησω.’’

‘’Τι να μου εξηγησεις? Δεν ημασταν μαζι, στο κατω κατω μονος σου το ειπες και μπροστα στο Τζεισον ‘’Η Μια είναι ελευθερη’’ αρα και εσυ ησουν ελευθερος αρα μπορουσες να κανεις ότι θελεις οποτε φυγε τωρα!’’

‘’Το ξερω ηταν βλακεια αυτό που πα αλλα δεν ημουν καλα.’’

‘’Απλα φυγε Κεβιν.’’

Με κοιταξε με ένα βλεμμα και μου ειπε ‘’Μου λειπεις.’’ Και γυρισε την πλατη του και εφυγε. Εκεινη την ωρα ημουν ετοιμη να λιωσω. Αλλα όχι…..οχι! Είναι πολύ αυτό που μου εκανε. Πρωτα μαθαινω ότι θελει να τα ξαναβρει με την Αλεξις, μετα τον βλεπω να φιλιεται μαζι της. Και μετα εγω ημουν αυτή που ανησυχουσα μηπως ειχε θυμωσει μαζι μου επειδη ειχε δει τον Λιαμ να με φιλαει.

Στους δυο τριτος δεν χωραειΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα