1 - Welcome to my life

53 6 4
                                        

   Yağmurdan kaçmak için karanlık ve dar üstü kapalı bir sokağa girince bu havada yürüyüşe çıkmanın yanlış bir fikir olduğunu düşündüm ama Emilie'yle kavga ettikten sonra evde kalsaydım istemeden onun kalbini kırabilirdim ve bu yapmak isteyeceğim en son şey.
   
   Gözümü açtığımda aklıma ilk gelen şey saatin kaç olduğuydu dün eve geldikten sonra Emilie'ye gözükmeden odama çıkmıştım ve uyumuştum yataktan kalkıp banyoya gittim elimi yüzümü yıkadıktan sonra yutkundum ve o an boğazımda bir acı hissettim büyük ihtimal dün yağmurda ıslandığım için hasta oluyordum ve boğazlarım şişmişti. Merdivenden aşağı kata inince Emilie'nin koltukta oturduğunu gördüm o da dün yaşananlar yüzünden üzgün gözüküyordu aslında olayı biraz abartmış olabilirim o sadece bana yardım etmek istemişti ama sinirli bir anıma denk geldiği için şanssızdı.  Ortamı yumuşatmak için koltuğun arkasından gidip boynuna sarıldım ve biraz abarttığım için özür diledim o da kahkaha atıp " Ahh Allysa zaten sana en fazla 1 gün küs kalabiliyorum eğer eve geldiğini görseydim ben yanına gelip özür dilerdim ama uyuyakaldım" ona sıcak bir gülümseme gönderdikten sonra karnımda boşluk hissettim içimdeki küçük yemek canavar acıkmış olmalıydı . Karnımı doyurduktan sonra bilgisayarımı alıp Emilie'nin yanındaki koltuğa oturdum okul için hazırlamam gereken bir kaç proje vardı onların birazını hallettikten sonra Emilie elinde faturalarla yanıma geldi "Birinin gidip bunların parasını yatırması lazım ama benim daha önemli işlerim var sen gidip yatırabilir misin ?" dedi . " Bütün gün evde yatmayı planlıyordum ama senin için gidip yatırabilirim" dedikten sonra giyinmek için odama çıktım altıma kadife siyah bir tayt giydikten sonra üstüme benden beden olarak baya bi büyük olsa bile içinde kaybolmayı sevdiğim için giydiğim kırmızı sweatimi giydim boynumda hiç çıkarmadığım gümüş renkli ucunda kedi olan zincir kolye , kulağımda küçük siyah küpeler vardı . Genelde bileklik de kullanırım ama bu sweatin içinde bileklerim gözükmüyordu bu yüzden gerek duymadım . Üstüme hafif pudra pembesi montumu giydim, sırtıma küçük çantamı taktım ve aşağıya inip kulaklığımla telefonumu alıp evden çıktım.

   İlk bölüm olduğu için kısa yazdım kusura bakmayın. Bu bölüm daha çok ev hayatını ve beni birazcık tanıtmak içindi . Tam bir Roadtrip fanfic  değil içinde Rye olucak ama diğer üyelerin olup olmaması konusunda kararsızım belki arada girebilirler ama dediğim gibi kararsızım. Anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz şimdiden okuyanlara ve oy verenlere teşekkür ederim  :) *Emilie ev arkadaşım. *Yer : Ingiltere/ London 

Stars in the SkyBağımlısı olacağınız hikayeler. Şimdi keşfedin