Noi

29 5 3
                                    


   - Salut, din nou, spun vesel spre misteriosul ce încă se joacă cu veșnica  mea curiozitate.

   - Ți-am zis să nu mai dai pe aici, de ce nu-ți asculți seniorii?

   - Care este numele tău?

   - Tu măcar mă asculți când vorbesc?Oftează enervat cel mai probabil, își îndreaptă din nou privirea spre mine continuând, dacă îți spun, vei pleca?

   - Azi da, mâine, cine știe...

   - Cred că trebuie să-mi găsesc un alt loc în care să pot fuma liniștit, fără să fiu întrerupt de "o anumită persoană", subliniază destul de clar ultimele cuvinte.

   - De ce este atât de complicat?

   - Despre ce vorbești? Întreabă relaxat exprimând fumul toxic, acum îmi dau seama că asta îl liniștește.

   -Comunicarea, de ce este atât de complicată?

   - Nu e complicată, tu o faci să pară, plus că nu ți-ai ales persoana potrivită, nu-s genul de tip care să-și facă prieteni noi. Fă-mi o favoare și  dispari, deja m-ai enervat și nu mai am decât două în pachet, spune fluturând pachetul de țigări pe care-l ținea.

   - Comportându-te așa  probabil nici ceilalți nu te-ar vrea ca prieten...

   - Mersi, chiar mă străduiesc, acum că ți-ai dat seama..., nu reușește să termine deoarece intervin pentru al contrazice.

   - Asta mă face mai curios, îmi ceri să plec când atmosfera devine atât de misterioasă? Suntem în mijlocul acțiunii.

   - Ce fel de benzi desenate citești? Ești idiot? Oftează pentru a doua oară, de data asta părea mult mai supărat. Ascultă-mă bine, ciudat mic ce ești, pentru că nu repet pentru a doua oară, dispari cât încă mai ai timp, mai târziu va fi prea târziu, cuvintele lui mi-au dat fiori, îmi era teamă de pe de o parte, dar eram și curios de persoana lui în același timp.

   - Bine, voi pleca, dar mă voi întoarce, ultima parte am șoptit-o, astfel încât doar eu să o aud.


   Deja acțiunea devine mai complexă, nu mai este doar dialog, personajele încep să se contureze. M-am gândit să încep de la ceva simplu și să completez pe parcurs, adică există posibilitatea să existe capitole lungi, dar vor mai fi și scurte. Un haos total, asta e mintea unui om, un haos, iar eu prefer să fiu cât mai natural. 😊

Privește cerul Where stories live. Discover now