Κεφαλαιο 22

102 9 4
                                    

Εφτασα στο σπιτι του Κεβιν στις 9 ακριβως. Η αληθεια είναι ότι ειχα αρκετο αγχος και δεν ξερω γιατι. Η μαλλον ξερω….φοβομουν να τον δω μετα από αυτό που ειχε δει….εμενα….να με φιλαει ο Λιαμ! Νιωθω πολύ ασχημα γιαυτο αν και δεν νομιζω ότι εφταιγα, τραβηχτηκα κατευθειαν αλλα ο Κεβιν δεν νομιζω να καταλαβει. Ω μα τι λεω ο Κεβιν δεν νοιαζεται καθολου για εμενα…..αν νοιαζοταν δεν θα ελεγε στην Αλεξις να τα ξαναβρουνε. Ναι όμως εγω νιωθω ακομα πολλα για εκεινον ότι και να μου εκανε δεν μπορω να τον ξεπερασω…..

Η μουσικη ηταν τερμα. Απορω πως οι γειτονες δεν παραπονιουντε……αλλα ισως επειδη είναι ακομα νωρις, δεν ξερω! Προχωρησα και καποια στιγμη ειδα την Αντισσον με τον Ντερεκ.

‘’Γεια σας παιδια.’’ Ειπα με ένα μεγαλο πλατυ χαμογελο.

‘’Ωωω καλως την!’’ ειπε η Αντισσον.

‘’Γεια σου Μια.’’ Ειπε και ο Ντερεκ.

Η επομενη μιση ωρα περασε συζητωντας με την Αντισσον και τον Ντερεκ. Καποια στιγμη ειδα τον Κεβιν , περασε από μπροστα μου αλλα δεν με κοιταξε καν! Το ειδε αυτό η Αντισσον και με ρωτησε αν ειμαι καλα. Εγω απλα κουνησα καταφατικα το κεφαλι αλλα ξερω ότι δεν με πιστεψε.

‘’Ειναι πολύ βλακας’’ ειπε….και μετα συνεχισε λεγοντας ‘’Μην ασχολησε’’ δεν ηταν ευκολο να μην ασχολουμαι όμως. Γυρισα το κεφαλι μου και ειδα το τελευταιο ατομο που ηθελα να δω εκεινη την στιγμη….και αυτό δεν ηταν άλλο από την Αλεξις. ----‘’Τι κανει αυτή εδώ?’’ σκεφτηκα---- Αααα….ναι….ξεχασα είναι η πρωην του Κεβιν…ή μηπως είναι και η νυν του…δεν ξερω μπορει! Με αυτους τους δυο ποτε δεν ξερεις. Εκανα νοημα στην Αντισσον και την ειδε και εκεινη. Πρωτη φορα την εβλεπε για την ακριβεια οποτε επρεπε να της εξηγησω ότι ηταν αυτή.

‘’Αυτη μας ελειπε τωρα!’’ ειπα.

‘’Μια…απλα ηρεμισε και προσπαθησε να περασεις καλα.’’

‘’Θελω να βγω λιγο εξω να παρω αερα. Θα γυρισω σε 5 λεπτα.’’

Ειπα και εφυγα. Κατευθυνθηκα προς τα εξω οπου και εκει ειχε παρα πολύ κοσμο αλλα τουλαχιστον δεν ηταν τοσο αποπνιχτηκα οσο ηταν μεσα. Εκει που καθομουν αισθανθηκα μια παρουσια διπλα μου. Γυρισα και ειδα τον Λιαμ! Ελεος πια αυτό το παιδι….δεν μπορει να καταλαβει ότι εχουμε τελειωσει????

‘’Τι κανεις????’’ ειπε.

‘’Θελω να μεινω μονη μου εάν δεν σε πειραζει.’’

Στους δυο τριτος δεν χωραειΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα