♥️MAFYANIN ESİRİ 1 (DÜZENLENDİ)♥️

278K 5.4K 3.4K
                                    

Ben Melis Özyurt 20 yaşında bir ikinci sınıf üniversite öğrencisiyim . Anaokul öğretmenliği okuyorum . Annem beni doğururken ölmüş babam ise annemin ölümünden beni sorumlu tutmuş ve beni terkedip gitmiş . Ben hem annesiz ve babasız büyüdüm bu yüzden çocukları çok seviyorum . Bana babannem bakıyordu küçükken babamın ve annemin benim doğumumu nasıl heyecanla beklediklerini ve beni çok sevdiklerini söylüyordu ama ben annemin ölmesine sebep olmuştum hangi evlat annesinin ölümüne sebep olur ki , en yakın arkadaşımın bana seslenmesiyle ona döndüm .

Cansu " Melis ne düşünüyorsun sen öyle " dedi .
" Hiç öyle dalmışım " dedim inanmaz bir ifade ile bana baktı .
Cansu " Bana bak yoksa sen aşık mı oldun " dedi merakla bu dediğiyle gözlerimi devirdim.
" Hayır Cansu saçmalama ben aşık olmam . Hem ben aşka inanmam biliyorsun " dedim ve ayağa kalktım ve devam ettim " Ben gidiyorum eve gidip ders çalışacağım " dedim vedalaştıktan sonra yanından ayrıldım ve okul bahçesinden çıktım . Durağa geldiğimde çantamtan kartımı çıkardım ve gelen otobüse bindim . Cam kenarına oturdum ve kulaklığımı taktım ve sevdiğim şarkıyı açtım . Yarım saat sonra evin önüne geldiğimde kalabalık vardı ve bir ambulans aklıma gelenle hemen oraya gittim . Babannemin yüzünü örtmüşler ambulans'a bindiriyorlardı onları durdurmaya çalıştım ama başaramadım .
" Hayır o ölmedi bırakın onu ,o bensiz yapamaz ben onsuz yapamam nolur babanne sende beni annem ve babam gibi bırakma beni ailesiz bırakma , sen ölmüş olamazsın beni bırakamazsın " dedim ve bağırarak yere düştüm . Gözlerimden yaşlar akıyordu o da beni bırakmıştı hiç kimsem yoktu .

Yarın ...
Babannemi deflettim bugün mezarında saatlerce ağladım . Sonra eve yürüdüm artık hayattan soyutlanmıştım arkadaşlarım beni yalnız bırakmıyorlardı .

Günler böyle akıp gidiyordu babannemin ölümünün ardından 2 ay geçmişti ama acım hâlâ tazeydi . İçim yanıyordu . Birgün biraz hava almak için dışarı çıktım . Biraz ıssız yerlere gittim insan görmek istemiyordum keşke gitmeseydim çünkü başıma çok kötü bir dert aldım .
Yolda yürürken bir adam sesi duydum yardım istiyordu etrafa baktığımda bir depo vardı .

Kapıyı araladım ve gördüklerim ile ağzımdan bir çığlık çıktı . Adamlar bana baktı ve birisini yanıma gelip kolumdan tuttu ve o adamı döven adama götürdü .
Adam " Abi ne yapacağız bunu herşeyi gördü " dedi adam bana baktı ve " Yapmamız gerekeni öldüreceğiz " dedi ve belinden silahı çıkardı ve kafama tuttu .
" Lütfen beni öldürme " dedim .
Adam " Seni öldüreceğim " dedi ve ben gözlerimi kapattım belkide benim için en iyisi ölümdür .

              Mert'ten devam Bana yamuk yapan adamımı bizim depoda dövüyordum biraz dövüp öldürecektim bana yalvarıyordu ama onu takmıyor ona her türlü işkenceyi yapıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

              Mert'ten devam
Bana yamuk yapan adamımı bizim depoda dövüyordum biraz dövüp öldürecektim bana yalvarıyordu ama onu takmıyor ona her türlü işkenceyi yapıyordum . Bağırıyordu sürekli ve ben onun sesini duymak istemiyordum . Tam bir tane daha vuracakken arkamda başka bir çığlık sesi duydum . Arkamı döndüğümde bir kız gördüm bana korkuyla bakıyordu . Adamıma işaret verdim kızı getirmesi için onu öldürmeliydim çünkü beni görmüştü polise söyleyebilirdi hayır ben polislerden korkmuyorum ben hiç kimseden korkmam sadece polisle uğraşmak istemiyorum. Tam kızın kafasına sıkacakken telefonum çaldı .
" Söyle "
Emre " Abi bakıcı gitti "
" Nasıl gitti lan " diye bağırdım . bağırmamla kız irkildi ve gözlerini açıp bana baktı .
Emre " Yani bildiğin abi bu bakıcıda gitti . Artık hiç bir kadın buraya gelip Ece su'ya bakmak istemiyor ne yapacağız abi " dedi o an karşımdaki kıza baktım ve " Ben o bakıcıyı buldum " dedim ve kapattım .
" Seni öldürmeyeceğim ama benim esirim olacaksın ben ne dersem onu yapacaksın ve son olarak çocuklarla aran nasıl " dedim yüzüme şaşırmış bakıyordu ve cılız bir sesle " İyi " dedi ona gülümsedim ama bu gülümseme başkaydı .

"Güzel ,kızımın bakıcısı olacaksın onu üzer , kötü davranırsan seni gebertirim " dedim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Güzel ,kızımın bakıcısı olacaksın onu üzer , kötü davranırsan seni gebertirim " dedim .
Kız " Ya kabul etmezsem "
" O zaman ölürsün " dedim sesimde hiç duygu yoktu ben duygularımı iki yıl önce eşimi kaybettiğimde yitirdim.

Merhaba arkadaşlar umarım beğenirsiniz , diğer bölüm ne zaman gelir bilmiyorum . Vote verip ve yorum yapın . Kendinize iyi bakın diğer bölüm görüşmek üzere ...
Sizi seviyorum 😍😍😍

MAFYANIN ESİRİ // TAMAMLANDI (DÜZENLENDİ)Where stories live. Discover now