440 45 45
                                    

"O zamanlar Lisa iyi bir arkadaşımdı. Beraber takıldığımız küçük grubun içindeydi. Hep beraber sinemaya, birşeyler atıştırmaya, birbirimizin doğum gününü kutlamaya falan giderdik. Hatta bizimle nasıl takılmaya başladığını bile hatırlamıyorum."

"İlk başta iki ya da üç kişiydik. Sonraki hatırladığım şey ise yirmi beş kişinin birden yapacak birşeyimiz olmadığı için sıradan bir cuma gününde kafeye gittiğiydi. Hoseok bizim gruba kısa bir süreliğine katılmıştı. Nedeniyse Lisa'ya aşık olmasıydı. Bu normaldi. Yirmi beş kişilik büyük bir grubunuz varsa eninde sonunda birilerinin mutlaka çift olması çok doğaldı. Hatta bazıları evlenmeye bile karar vermişti ve Hoseok'un da bu gruptaki kızlardan birine karşı birşey hissetmesi çok normaldi. Kimse yadırgamadı. Ta ki işler saçma sapan bir hal almaya başlayıncaya kadar."

"Herşey ufak ufak başlamıştı. Hoseok Lisa'ya çıkma teklifi etti. Birkaç kez çıktılar ama Lisa onunla pek ilgilenmedi. Bunu ima etti ama Hoseok anlamadı. Grup olarak dışarı çıktığımızda her daim Lisa'nın yanında oturmak istiyordu. Hatta başkası onun yanına geçtiğinde biraz sinirlendiği bile olmuştu."

"Bir süre sonra Lisa Hoseok'a artık geri çekilmesi gerektiğini ve ikisinin arasında herhangi bir ilişki olmayacağını söylemişti ve bu durum yavaşça Hoseok'u gruptan uzaklaştırmıştı. Gruptaki diğer kişiler Hoseok'u etkinliklere davet etmeye hatta onunla birebir görüşmeye çalıştılar ama hiç ihtimal yoktu."

"Jungkook ise ondan çok iyiydi. İnsanların etrafında olmayı çok severdi. Ve Hoseok'la oldukça zaman geçirmişti. Ikisi birlikte takılmaktan çok keyif alırdı. Ancak bu da bir noktada sona erdi."

"Beş sene önce sevgililer gününde Lisa'nın öldürüldüğüne dair korkunç bir telefon aldım. Akşamın erken saatlerinde Hoseok elinde bir çiçek ve kocaman peluş bir ayıyla onun apartmanına gitmişti. Ayçiçekler. Onlar Lisa'nın en sevdikleriydi."

"Normalde park ettiği yerde beklemişti. Lisa oraya vardığındaysa ikisinin arasında korkunç bir tartışma yaşanmıştı. Lisa'nın cenazesindeki komşularından birinin söylediğine göre tartışma esnasında Lisa ikisinin asla birlikte olamayacağını ona anlatmaya çalışmış ancak Hoseok bunu kabullenmeyi reddetmiş ardından silahını çıkarmış ve onu suratından vurmuştu. Lisa ise oracıkta hemen can vermişti."

"Sonraki birkaç ayı hayal meyal hatırlıyorum. Başımıza böyle birşey geldiği için hepimiz harap olmuştuk. Cenaze, araştırmalar, duruşma ve yaşadığımız bu ağır duygusal süreç sonunda arkadaş grubumuzda dağılmanın eşiğine gelmişti. Hoseok ise 1.dereceden cinayetten ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı."

"Lisa'nın en yakın kız arkadaşları ise onun anısını taze tutmak için bir facebook sayfası oluşturmuşlardı. Bu kadar zamandan sonra bugün bile hala aktif bir sayfa."

"Bugün hala o gruptan bazı arkadaşlarımla konuşuyorum ancak çoğunlukla yeni arkadaş gruplarıyla takılmaya başladım. Lisa ise hala zaman zaman aklıma geliyor. Çalıştığı hamburgerciye gittiğim zamanları ve çaktırmadan çantama her zaman biraz daha fazla yemek koyduğunu hatırlıyorum. Çoğu zamansa köpeklerimizi birbiriyle randevuya çıkarmak konusunda planlar yapardık ancak bu hiçbir zaman gerçekleşmedi. Onu çok özlemiştim."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
snap!chat au ₪ jennie kimWhere stories live. Discover now