(3)

44 2 0
                                    

Multimedia eva;
Eva'nın ağzından:
Mia gittiğinden beri dudaklarımı ısırıp durdum.Ne yapıcaktım şimdi ben nasıl idare
edicektim onu ?

15 dakika sonra;
Hocayla karşılaşmamak için her yolu deniyordum sanırım.Kendimle cebelleşirken ne kadar miaya kızsamda aklım onda kalmıştı.Andre'nin bir şey yapmicağını bilsem de o an ki sinirli hali bana eski hallerini hatırlatmıştı.Onu ilk tanıdığımız zamanları...

NOT: Bildiğiniz gibi kitabı yeni yazmaya başladım.Şimdilik eva'nın ağzından yazılan bölümler kısa olucaklar.
KEYİFLİ OKUMALAR!

Mia'nın ağzından;
Kapının girişinde duraksadım.Duygu karmaşasından çıkamamıştım sanırım.Adım atmak istedim ama gözlerim dolmuştu.Gerçekten artık yıprandığımı tüm benliğimle hissediyordum.Ne yapıcaktım şimdi ben? Evet haklıydı...
Kapıda öylece dikilirken bir anda karşımda evayı görmemle kendime gelmiş sayılırdım ya da sadece onun gözlerindeki öfkeyi görmek bana yetmişti.
-eva b-ben ...
Derken cümlemin devamı gelmemişti öylece bakıyordum karşımda ki kıza.
-bir şey yaptımı sana mia! Doğruyu söyle bana sana bir şey yaptımı?!!!
Şaşkın gözlerle evaya baktım.Ne bekliyordum ki beni merak etmesi çok normaldi onca yaşananlardan sonra çok normal...
-yapmadı eva sakin ol hem ne yapabilir bana artık biliyorsun durumları
diye ağzımda geveledim bir iki kelime.Aslında bende biliyordum yapardı yapadabilirdi.İkimizde andreyi tanıyorduk sonuçta.Karşımda ki kızı rahatlamış bir vaziyette görmek hafifde olsa gülümsememe sebep olmuştu.

Staj çıkışı;
Eva:hadi atla ben seni bırakıyim bu sefer ?
Mia:öyle mi diyorsunuz civciv hanım
Eva:sen var ya bayadır benim evdeki raketimden dayak yememişsin belliki ha ?
Mia:kızım sen beni öldürüceksin ama en sonunda ya !
Gülüşmeler...
Eva:hadi hadi atla bakalım

Yarım saat sonra;
-Çok teşekkürler civcivcikkkk
derken sesim viyaklıyormuş gibi çıkmıştı.Eva'nın öldürücü bakışlarıyla transa geçmesiyle kendimi arabadan atıp dil çıkartıp koşa koşa eve girmiştim.Bazen düşünüyordum aslında bazen değil her zaman düşünüyorum!
Biz ne zaman büyüyecektik ya?
Eve geldiğim gibi kendimi koltuğa atmıştım.Ah hatta kendimi yatağa silikonlamak istemiştim.Bugün ki yorgunluğum hastane yüzünden değildi.Beynim kalbim her tarafım tüm benliğim yorulmuştu bugün.Üstümden bu kötü havayı atmak için koltuktan yavaş adımlarla kalkıp paytak paytak banyoya ilerledim.Suyu açtım ve küvetin dolmasını bekledim.En sevdiğim banyo köpüklerinden birisini alıp küvete döktüm biraz.İşte şimdi tüm benliğimi suya bırakıcaktım...

2 saat sonra;
Kapının sert bir şekilde çalmasıyla kendimi yataktan fırlatırcasına çıktım.Bu saatte kim kapıma dadanır diye bir düşünce içinde değildim.Andre'nin geldiğini az çok tahmin etmiştim.Peki ya bu sefer ne olmuştu? Neye sinirlenmişti yine bu adam ?
İşte bu düşüncelerden kendimi alıkoyamıyordum resmen.
Kapıya doğru yaklaştığımda kalp ritmimin bozulduğunu anlamak çok da zor değildi.Yavaşça kapıyı açtım.Karşımda gördüğüm adam andre olamazdı diye düşündüm ve içimden ufakta olsa bi küfür savurdum.
-andre ?
Yakası paçası dağılmış gömleği kan içinde kalmıştı.İnanmaz gözlerle ona bakarken aniden koluna girdim.Ayakta durucak o bedeni kaldırıcak hali yoktu.Alkol kokuyordu ve içimden uyuşturucu almamış olması için tanrıya yalvarmaya başlamıştım bile.İçeriye girdiğimizde onu zor da olsa koltuğa kadar gelmiştik.Bir yandan bişeyler söylüyodu ama ne dediğini anlamıyordum da.Belimdeki eli kendisine beni daha da çekmişti.Koltuğa oturtmak istesemde beni de kendisiyle birlikte sürüklemişti.Üstündeki ceketi çıkarttım yavaşça.Gömleğinin bir kaç düğmesini açtım rahatlasın diye.Daha sonra ayaklanıp sert bi kahve yapmak için mutfağ gittim.Kahveyi hazırlarken göz ucuyla andre ye bakmaya çalıştım.Hâlâ mırıldanıyodu.
İçeriye geçip kahveyi içmesi için yardımcı oldum.Kahvesi bitmek üzereydi bu halde onu bir yere gönderemezdim o yüzden içerden yastık yorgan getirdim ve salondaki geniş koltuğa yatak yaptım.Ayılmamıştı hâlâ ama biazda olsa kendine gelebilmişti.Koltuğa yavaş bir şekilde koca adamı koltuğa yatırmaya çalıştım.Ah sanırım belim iyi değildi.Karşımda yatan koca adama bakarken ne yapıcağımı düşünmeye başladım.Saat kim bilir kaç olmuştu.Nasıl yatıcaktım ki şimdi ? Onu düşünmeden nasıl uyicaktım ? Yanındaki boşluk kalan yere oturdum ve düşüncelerimi kendimden uzaklaştırıp kafamı tavana kaldırdım....

Mafya(Düzenleniyor)Where stories live. Discover now