!!AJÁNDÉK!!

710 24 12
                                    


Halihóóó! 

Kicsit előreszaladtam, mert hivatalosan még nem rendelhető, azonban a múltkori sorsolás annyira tetszett, hogy úgy döntöttem, csinálok még egy ilyen játékot. Tehát, napok kérdése és (hivatalosan is) megjelenik a Red Riding Hood könyvben, s mint említettem a címe Piper lett. 

Megszokhattátok már tőlem az egyedi borítókat, valakinek tetszik, valakinek nem, nekem természetesen nagyon. Az összes borítómat anyukám rajzolja, ahogy ezt is. Remélem nektek is tetszik!:)) Tehát szeretnék kisorsolni köztetek 1 db AJÁNDÉK, DEDIKÁLT névre szóló könyvet, a nyertes elsőként fogja megkapni, merthogy ugye én kapok belőle először. 

Így, aki szeretné megnyerni ezt az ajándékot, azt egy játékra invitálom. A játék pedig a következő: 

Ha fent vagytok instagrammon, akkor tegyetek ki egy fényképet egy, már meglévő könyvemmel és jelöljetek meg rajta, hogy tudjam:) Nektek nem kell szerepelnetek rajta, arra gondoltam, hogy a legkreatívabb/legszebb/ legötletesebb fénykép lesz a győztes. Példának tettem én ki a könyvet a Piperrel, biztos láttatok már ti is ilyen képeket, a vöröspöttös könyvekről szoktak az olvasók ilyen fényképeket csinálni. 

Innen tudtok inspirálódni: https://www.instagram.com/explore/tags/konymolykepzo/ 

Figyeljetek rá, hogy akinek privát a fiókja, ott sajnos nem fogom látni a képet :( 

A játék ma (2019.01.18-án) indul és ehónap 25-én ér véget. Hajrá!! :))) 

Red Riding Hood and the Wolf: An Untold storyWhere stories live. Discover now