4

5.2K 290 18
                                    


Sziasztok! 

A történet pár napon belül rendelhető lesz az Underground kiadó oldalán, az Underground boltban, ahol a többi könyvem is: http://undergroundbolt.hu/ :)) 

Megelőzve, hogy kapjam az ahhoz hasonló kommenteket, amit (szerencsére csak ritkán) szoktam kapni, így szeretném elmondani nektek, hogy a kiadó szerződésében benne van, hogy nem lehet terjeszteni máshol, és elektronikusan sem lehet fenn a történet. Hogy az első két részt miért hagytam fönt, annak az az oka, hogy valakinek ne kelljen csak pusztán címről, borítóról, meg fülszöveg alapján eldöntenie, hogy kiad-e érte pénzt. Nem egyszer jártam úgy, hogy azt hittem ezek alapján, hogy nagyon fog tetszeni a könyv, aztán már az elején akkora csalódás volt, hogy nem is tudtam végigolvasni. Két fejezet alapján azonban szerintem már belehet lőni, hogy tetszik-e, akarod tovább olvasni, vagy nem. Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki teheti meg, hogy megvegye a könyvet, és ezt nagyon sajnálom, ha lehetne mindenkinek adnék ingyen, csak hogy eljuthasson a történetem emberekhez, ez viszont azon egyszerű okból kifolyólag nem lehetséges, hogy nem vagyok milliomos. De volt már ajándék könyvre példa (nem is egy) és ne aggódjatok, még lesz is!:) 

Aki pedig nem előítéletes, és nem egyből azzal támad, hogy mekkora egy igazságtalan szívtelen ember vagyok, hogy a könyvet amit ÉN írtam, pénzért merem árusítani, annak nagyon nagyon köszönöm, imádom olvasni a leveleket, amiket küldtök és remélem szerzek nektek egy-két boldog pillanatot a történeteimmel. 

Köszönöm, hogy vagytok!!:)) 

Bori:) 

Red Riding Hood and the Wolf: An Untold storyWhere stories live. Discover now