2.Bölüm/Benden Dahada Uzaklaşacaksın...

108 12 0
                                    

Barbara'nın ağzından:

   Kardeşim Harry ve ekibiyle stüdyoya yola çıkmıştık.Siz şimdi  ne stüdyosu diceksiniz.Hemen söylüyorum.Kardeşimin One Direction diye bir grubu var.En yakışıklısı tabiki kardeşim:),en serserisi Zayn,En sersemi Louis,En sevimlisi Niall,en olgunu da Liamdır.Stüdyoya gireceğimiz zaman bizi Victoria Secret'in sahibi karşıladı ve ben şoka girdim.(ben şoka girdim kardeşimlerde bim'e :D ) Ben hala bön bön bakarken, kardeşimle VS'nin sahibi çoktan konuşarak stüdyoya çıkmışlardı.Ben de Liam'ın sarsmasıyla kendime geldim.Stüdyoya girince Harry ve ekibine çok önemli bir konu konuşmak için başka bir odaya geçip beni yalnız bıraktılar.Ben hala ne olduğuna bakarken telefonumun sesi kendime gelmemi sağladı.Arayan en yakın arkadaşım Cara'ydı.Bu arada övmek gibi olmasın ama kendileri VS mankenidir  :)  

C:Bu akşam bir yere davetlimsin Barbs?

B:Bu akşam karaoke barda Liam'ın doğum günü var.Senin haberin yok  mu  ?

C:Ben de onu diyordum zaten sürtük.Aklın yine nerelerde.Yoksa yine American Horror Filmindeki çocuğa taptığın Tate'te mi?

B:Off Cars senlede bir şey konuşulmuyor.Yine ne var?

C:Neyse bu konuyu akşam konuşcaz.Hemen o kafamdan büyük götünü kaldırıp benle alışverişe geliyorsun!!! 

B:Nerdesin?

C:Hmmm bir düşünim.Şöyle diyim etrafımda çok ağaç ve ev var.Bir kaçtane de insan var.

B:Ben ordan bakılınca akıl okuyabilen budalalar gibi mi duruyorum?

C:Tamam senle tartışıp şu güzel vaktimi boktan bir zaman olarak geçirmek istemiyorum.1 saate bizim mekana gel.Geç kalırsan kafanı koparıp götüne sokarım.

B:Tamam 1 saate ordayım Cars.

diyerek o daha konuşmadan yüzüne kapattım.O sırada Harryler'de odadan çıkıyordu.Beni gördüklerinde Harry hariç hepsi yarım ağız gülüyorlardı.Harry neden sinirlenmişti anlayamadım diye konuşurken bana sorduğu soru beni bayılma durumuna getirdi.

VS:Barbara hanım Harry karşı çıksada sizin VS mankeni olarak bizimle çalışmanızı istiyoruz.

Ben şaşkınlık içinde bir VS'ye bir de Harry'e bakarken Harry çok sinirlenmiş bir şekilde

H:"Ben izin vermiyorum.Şimdi bu konu kapansın yoksa ben kapatmasını bilirim."dedi. Zayn onu sakinleştirmeye çalışıyordu. VS "teklif her zaman geçerli ve unutmaki yakında reşit olacaksın.Kendi kararlarını kendin verebilirsin diyerek stüdyoyu terk etti. Ben de hemen Harry'nin yanına gittim. Ve bakış atarak Harry'nin yanıma gelmesini sağladım.

B:Neden bu kadar tepki verdin?

H:Sence Barbara ,Victoria Secreta katıldığında benden daha çok uzaklaşıcaksın şimdi oldumu ...

dedi ve küfür ederek uzaklaştı ve ben de arkasından koştum. Harry bana daha önce hiç küfür etmemişti.Onu anlamıyordum. Neden bu kadar tepki veriyordu. Harry gözden kaybolmuştu.Bende telefondan ona ulaşmaya çalışıyordum ama telesekrete atıyordu.Bende Cara ile konuşup her zamanki mekanımıza arabayı sürmeye başladım.Harry neden bu kadar tepkili davranmıştı.Birbirimizden uzak kalmamızdan mı korkuyordu? Bunları bir önce onunla konuşmalıydım.Ben bunları konuşurken mekanımız olan Starbucks'a varmıştım.Arabamdan inip, kapısını kilitledikten sonra Starbucks'a girdim.Onu arıyordum.Cara el sallayınca onu görüp yanına gittim.Elimize kahve alarak hemen yanında olan büyük alışveriş merkezine girdik.Bir yandan kahvelerimizi yudumlarken,bir yandan da mağazaların vitrinlerine bakıp güzel şeyler var mı diye arıyorduk.Bir mağazanın vitrininden kırmıza altı pileli hafif göğüs dekolteli çok tatlı bir elbise görünce gülümsedim.Cara da anlayınca bitmiş kahvelerimizi çöpe atıp,gülümseyerek mağazaya girdik.Mağaza görevlisine gördüğüm elbisenin 36 bedenini söyleyerek getirmesini bekledim.Cara da elbise bakmaya başlamıştı bile.Görevli elbisemi getirince teşekkür edip,kabinlere doğru yönelip boş olan bir kabine girdim.Elbisemi üstüme geçirince,ayağımdaki ayakkabıyla da çok uyduğu için gülümseyip,kabinden çıktım.Kendimi aynada yansımamı görünce büyülenmişcesine kendime baktım.Cidden elbise çok güzeldi ve çok yakışmıştı.Cara'da beni görünce hayran kalmışcasına bakıp,bana sarıldı.Bende ona sarıldım.Yeniden kabine girip,elbiseyi çıkardım.Elbiseyi kasaya götürüp,parasını ödedim.Cara'da kendine seçtiği elbiseyi giyip bana gösterince "anneler neler doğuruyor tanrı aşkına"diyerek büyülenmişcesine ona baktım.O da elbisesini çıkarıp,kasaya gidip parasını ödeyip poşetlerimizi alarak çıktık.Yürürken biri bana çarptı.Tam yere düşecekken çarptığım kişi beni belimden tutup yere düşmemi engelledi.Bende yüzüne baktığımda gördüğüm kişi ile gözlerimi kocaman açarak ona baktım........

Evett :D Yeni Bölüm geldi.Nasıl buldunuz çok merak ediyoruz tepkilerinizi.Lütfen yorum yapın.Yoruma ve beğeniye göre yeni bölüm gelecektir.Sadece yorum yapmanız yeterli.Bu arada bugün Liam'ın doğum günü.İyiki Doğdun Liam <3 #HappyBirthdayLiam 

Trust Me || Harry StylesWhere stories live. Discover now