5. Bölüm

12.2K 364 1
                                    

DÜĞÜN GÜNÜ -------------------------

-Anne 5 dk daha yatıyımmm .Kına gecesi çok sıkıcıydı.Kınadan nefret ederim.Zor da olsa ikna etmiştim.Kına yakmadılar.Ve bugün düğün.Bu arada Serhatcığım kıskançlıklarından gına geldi.Yaaa erkek geçse çıldırıyor.Sanki beni seviyor da -_- Uyuzz

Annem dürtüp kuaföre gidileceğini söyledi.Allahım sabır ver

Kuaföre diğerleri bir arabayla ben ayrı bir arabayla gidiyorum.Nedenini tahmin edin zor değil.Öküz işte.Alışverişte eski sevgilileriyle uğraşmaktan bıktım.O kadınlarla içli dışlı ama ben erkek sineklerden bile kaçıyorum.Sinirden ölüyorum.Binmek istemiyorum ama ne çare.

Yol boyu konuşmadım. Arabadan inip kuaföre geçiyordum ki öküz kolumu tuttu.Sinirle ona döndüğümde tek kaşımı kaldırdım.

-Neye kızdın yine dediğinde içimden kötü kız kahkahası atıı

-Hiçbirşeye dedim.Gözlerini devirip kolumu sıktı.Canımı acıtmaya başladı.Sertçe kolumu çekip

-Geleceğim elimden gidiyor ne yapıyım hı kahkaha atıp dans mı edeyim.Ne yapmamı bekliyorsun diye bağırdığımda

-Neden bağırdın ki medeni bir şekilde konuşuyorduk dediğinde histerik bir kahkaha attım.

-Çünkü canıma tak etti.Sen gününü gün ediyorsun.Sevgilin var ve seni kısıtlayan biri yok anladın mı dediğimde ağlamaya başladım.Aniden bana sarıldığında nereden geldiğini bilmediğim bir güçle ittirip kuaföre girdim.

----------Serhat dan------------

Ben kıskandığını düşünürken onu incittiğimi anladım.Her şeyi bok ettim.Essek herifin tekiyim.Gidip kapisini acip gelin arabasini göstererek o arabayla gitmeniz gerektiğini söyledim.Hicbisey söylemeden arabadan inip arka koltuğa oturdu.Daha fazla dayanamadim

-Öne bin diye kukredim.İyice buzusup koltuğa sinince kolundan tuttuğum gibi on koltuğa firlattim.Gozunden düşen yaşi görüp nefesimi seslice disari verip

-Güzelim laftan anlasan boyle şeyler olmaz.Hadi ağlama dediğimde sinirle kafasini çevirdi.Daha da sinirlenmeden arabaya bindim ve gaza bastim.Hizlandim sesi ciksin diye ama beni tinlamadi tabiri cayizse.Kafasini cama yaslamis dalmisti.Çok duru bir güzelliği vardi.Yola donup konagin yoluna döndüm.Hanımefendi yol boyu sustu.Bende konusmadim.Arabadan inince yanimiza yanaşan ata bindirilip duvagini kapattik.Davul zurna eşliğinde konağa girdik.Normalde erkek çocuk vermeden nikah kiyilmazdi ama normal bir olay söz konusu değil.Serhat Soykan bir kizdan hoşlanmaya başladı.

Nikah masasına ilerlendi ve sonunda nikah kıyılmaya başlandı.Ben ona kıyasla daha yüksek sesle evet demiştim.En azından kaçmamıştı.

Düğün zamanla geçti.Meleğin yorulduğunu anlamak zor değildi.Zaten bu kız çok çabuk yoruluyordu.Akşama enerjisi kalmalı.İstese de istemese de bu iş olacaktı.Elimi kesip yatağa akıtmamı beklemeyin.Annem çok zeki bir kadındır.

Sonunda tebrikler de bittiğinde odaya ilerlemeye başladık.Odaya girdiğimde bana masum masum bakıyordu.

-Ne oldu dediğimde 

-O şeyi yapmayacağız  değil mi dediğinde onu utandırmak için kaşlarımı kaldırıp

-Neyi dediğimde kızarıp

-Şey işte anla hani yatak dediğinde kahkaha atıp kafamı salladığımda korkuyla bana bakmaya başladı.

İlerlemeye başladım üstüne korkarak geri çekildiğinde durumu izah ettim.Ve arkasını döndürüp iplerini çözmeye başladım.Tam gelinlik düşecekken tutup ben saçımı çözüp geliyim deyip kaçtı.Kaç kaç gece uzun zaten diye düşünüp sırıtmaya başladım.

Rahat bir saat bekledim.Sonunda gidip kendime çekip öpmeye başladım.Karşılık vermeyince dudağını dişledim ama nafile.Sonunda gelinliği itip vücuduna baktım.Öyle güzel bir vücudu vardı ki o an daha önceki kadınların kadın olmadığını düşünmeye başladım.Bana yalvarır bakışlarla bakarken dayanamadım ve gözlerimi tekrar vücuduna indirdim.Sonrası malum.Ağlayarak da olsa benim kadınım oldu.BENİM...

HAY GÖRLSSS ARA DÜĞÜN BÖLÜMÜ . ARTIK OLAYLAR GELİŞMEYE BAŞLAYACAK. İLK DEFA İSTEKLİ BİR ŞEKİLDE HİKAYE YAZMAYA BAŞLADIM.UMARIM BEĞENİRSİNİZ :))

MUCKASS :* ÖPÜDÜNÜZZZ :D

TÖREWhere stories live. Discover now