CHAPTER IV - Date with my enemy

5.6K 287 12
                                    

Po zbytek dne nikdo z obyvatel domu Neon Jungle ani nevystrčil nohu z pokoje. Všechny byly naštvaní na Shereen, včetně Shereen samotné. Byla na sebe naštvaná, že ukázala svojí slabou stránku, zhroutila se před nimi. A ostatní na ní byly naštvané kvůli slovům, které řekla. Shereen si toho byla vědoma, byla si vědoma své chyby, ale nehodlala to přijmout a omluvit se. Na to je až moc hrdá.
A proto, když se další ráno vzbudila, s napuchlýma očima od pláče, pouze to zapatlala make-upem, pro jistotu si do kabelky přihodila sluneční brýle a s nic neříkajícím výrazem sešla do prvního patra, kde už seděla Jess s Amirou. Asami byla typ člověka, který když nemusí, nevstává před polednem. Jakmile Shereen vkročila do kuchyně, Amira se uraženě zvedla a bez jediného slova se přesunula se svým hrnkem kávy do obývacího pokoje, kde si zapla televizi.
,,Je naštvaná?“ zeptala se tiše, když si nalévala svůj hrnek kafe.
,,Co bys řekla?“ odvětila neurčitě blondýnka a pokrčila rameny.
,,Co Asami?“
,,Není naštvaná. Jenom se v podstatě bojí.“
,,Čeho?“ povytáhla nechápavě obočí a usrkla si horkého nápoje.
,,Že ty na ní budeš naštvaná,“ objasnila a zopakovala pohyb svých ramenou.
,,Není to její vina. Alespoň jí to za vinu nedávám,“ namítla Shereen a posadila se naproti ní. Sklopila pohled na své ruce, svírající hrníček, a naprázdno polkla. Pak zvedla své krví podlité oči a upřela je na Jess. ,,A ty jsi?“
,,Co?“
,,Naštvaná. Na mě?“ dodala tiše a opět sklopila pohled. Z nějakého důvodu se na Jess nedokázala podívat. Jessica byla něco jako neutrální půda všech. Mezi Shereen a Amirou panovaly kolikrát silné boje – ať už o kus oblečení nebo o neurčité věci – a Jess je vždy uklidňovala. Byla něco jako lepidlo, které je všechny drželo dohromady.
,,Nejsem naštvaná. Nemám důvod,“ zavrtěla hlavou a usmála se. Shereen jí úsměv opětovala a jeden kámen z jejího srdce spadl. Ale hodně jich tam stále zůstávalo. Dost na to, aby se necítila dobře.
,,Děkuju,“ zašeptala vděčně. Pak vstala, nechala své chladnoucí kafe na stolku a pevně Jess objala. Zabořila hlavu do jejích blonďatých vlasů a zhluboka natáhla jejich vůni. Okamžitě jí do nosu udeřila vůně vanilky.
,,A jsi připravená?“ zeptala se Jess, jakmile se zadkem zase dotkla židle.
,,Na co?“
,,Na dnešní ‘rande‘.“ Naznačila ve vzduchu uvozovky a významně zakoulela očima.
,,Jak o tom víš?“
,,Vím všechno,“ mrkla a napila se svého mátového čaje.
,,Nejsem připravená. Jak...jak mám předstírat, že miluju toho idiota s květákem na hlavě?“ zamračila se, načež Jess málem poprskala Shereen svým čajem. Zakašlala a začala se smát.
,,Jedno je jasný. Nudit se nebudete,“ uchechtla se. Shereen se chystala pronést další uštěpačnou poznámku na účet pana Květáka, ale byla přerušena zvonkem.
,,Jdu tam,“ zamrmlala Jess a i se svým hrnkem se vydala ke dveřím.
Shereen slyšela nějaké mumlání, načež se ozvalo cvaknutí dveří a následné kroky. Shereen se málem udusila kávou, když viděla, kdo přišel. Harry Styles měl ruce zastrčené hluboko v kapsách svých černých džínsů, šedé tričko s krátkým rukávem, zpod kterého vykukovalo pár tetování zdobící jeho ruce. Na nohou zase ty své lodě a na hlavě...
,,Děláš si prdel?“ vyjekla, po tom, co si ho prohlédla a zůstala na něj nevěřícně koukat. ,,Takhle s tebou nikam nepůjdu,“ zavrtěla hlavou. Harry rozhodil ruce.
,,Nelíbí se ti, když mám šátek, nelíbí se ti, když mám klobouk. Co mám nosit?“
,,Tohle-není-klobouk,“ odsekla a znovu upřela pohled na hnědou věc na harryho hlavě. ,,To je...já nevím. To je jako kdyby se ti tam usídlili mimozemšťani se svým plavidlem,“ řekla sarkasticky a ukázala na tu hrůzu prstem. Teď už Jess těžko zadržovala smích.
Harry se zhluboka nadechl, v duchu si opakujíc tři slova ‘Jen dva měsíce‘.
,,Podívej. Nemáš mě ráda, já tebe taky ne. Ale když na sebe budeme hodný nebo to alespoň předstírat, můžeme ty dva měsíce nějak přežít, jasný?“ Při této větě zuřivě gestikuloval, což u dívek vyvolalo jenom další vlnu smíchu.
,,To těžko. A vůbec.. Co tu děláš?“ podivila se Shereen, dopila poslední doušek kávy a uklidila prázdný hrnek do myčky.
,,Poslala mě Rose a Brad, abych tě vyzvedl. Prý bys byla schopná nepřijít,“ zabručel a založil si ruce na hrudi.
,,Hele!“ ohradila se. Harry obranně zvedl ruce.
,,To řekli oni,“ namítl a ucouvl.
,,Tak fajn, vy milenci. Měli byste vyrazit do rušných ulic Londýna a ukázat světu vaší novou lásku, která rozkvétá každým dnem,“ zazpívala posměšně Jess.
,,Až se vrátím, zabiju tě,“ pohrozila jí Shereen, když procházela kolem ní a mířila ke dveřím. Když procházela kolem Amiry, neprohodila ani slovo. V podstatě to byla Amira, kdo včera řekl hnusné věci na účet některé z holek. Ne Shereen, ani Jess a dokonce ani Asami. Byla to Amira, která teď probodávala Shereen naštvaným pohledem a se založenýma rukama se snažila věnovat nějakému bezduchému seriálu v televizi.
,,Víš co máme dělat?“ zeptala se Harryho Shereen, když vyšli před její dům a stále zůstávali utajení před okolním světem vysokou zdí.
,,Máme si udělat procházku na Trafalgar, tam si skočit na oběd a vrátit se zpátky. Při tom všem se máme tvářit jako nejšťastnější páreček na světě, držet se za ruce, usmívat se, objímat se, ale zapomeň, že tě budu líbat,“ dodal rychle a znechuceně se ušklíbl.
,,Tolik věcí. Nevim, jestli to zvládnu všechno, anichž bych se pozvracela.“ Shereen se otřásla, jako kdyby po ní lezlo několik pavouků, co jí svýma nožičkama vytváří husí kůži.
,,Budu tě ignorovat, zlato,“ mrkl, nasadil si sluchátka a rozešel se k bráně.
,,Už mi tak nikdy neříkej, blbečku,“ zamračila se, ale následovala ho. Už takhle z dálky slyšela vzrušené mumlání lidí za zdí a bránou. Byla si celkem jistá, že paparazzi najal Brad s Rose a fanoušci... Ti prostě sledovali Harryho, který je dovedl sem.
,,Jde se na to,“ zamumlala si pro sebe, vědoma si toho, že Harry jí neslyší. Vsunula klíč do zámku, otočila jím doprava a ozvalo se cvaknutí, doprovázené křikem, který se stále stupňoval. A když otevřela dveře, její srdce začalo zrychleně bít.
Stály tam desítky fanoušků, každý v ruce mával nějakým blokem či fotoaparátem a pořizoval snímky onoho ‘mladého páru‘. Shereen ucítila teplý dotek na své ruce a prudce sebou cukla. Když vyhledala zdroj, spatřila Harryho ruku, která se natahuje po té její. Jeho oči přímo křičely, aby nebyla hloupá alespoň teď a chovala se tak, jak má. Budou to mít rychleji za sebou.
Proto naprázdno polkla, přivřela oči a chytila Harryho za ruku. Jeho ruka byla opravdu velká, Shereeina drobná se v té jeho téměř ztratila. Byla velká, ale jemná, což Shereen neočekávala. I když... Harry očividně nebyl člověk, který by pracoval rukama. Pracuje pouze se svým hlasem, ničím jiným.
Černovláska očekávala, že jejich držení se za ruce bude takové to obyčejné. Jako když drží matka za ruku své dítě. Ale Harry s rukou začal hýbat, až si s ní nakonec propletl prsty a pevně sevřel její ruku. Shereen to nebylo vůbec příjemné. Bojovala s nutkáním vytrhnout mu tu ruku a vrátit se zpátky do bezpečí jejího domova. Ale věděla, že když t neudělá, nebude to moct nadále nazývat svým domovem.
Proto sklonila hlavu a jako prase na porážku se vydala ruku v ruce s Harrym londýnskými ulicemi.

chci vás upozornit, že povídka začne mít nebezpečný nádech Larryovky :DDD možná se z toho vyvrbí larryovka a doufám, že vám to nebude vadit..nebylo to nijak plánované, prostě to jde samo :DDDDD

děkuju moc za přečtění, které se blíží k tisíci, za votes a za komentáře :)))) 

LOVE YOU!!!!!

Welcome to the jungleWhere stories live. Discover now