Uitslag Halve Finale

37 7 16
                                    

Hallo iedereen en welkom bij de bekendmaking van de laatste afvallers voor de finale! Nog twee mensen zullen op het allerlaatste moment de strijd moeten staken. En het was deze ronde extra duidelijk wie finale waardig was en wie er toch nog NET buiten viel. De twee finalisten zijn er namelijk beiden in geslaagd om de koppelgenoot waarmee ze spraken te raden! De twee afvallers wisten dit deze ronde niet te presteren. Al wil ik natuurlijk wel benadrukken dat je niet zomaar een halve finale behaalt. Als je hier bent geraakt, kan je niet spreken van puur geluk. Dan ben je gewoon een erg goede speler. Maar twee mensen waren deze editie toch nog net iets straffer...

Laten we beginnen. Maar twee koppels te gaan natuurlijk. We beginnen, zoals reeds traditie geworden is, bij koppel 1. Het koppel dat als eerste de test doorgestuurd kreeg, een redelijk gezellig gesprek leek me. Maar toch werd de test heel snel aangevraagd. Was dit een terechte keuze van de testaanvrager? 

Koppel 1....

Bij jullie koppel is de afvaller....

Degene die de test......

Niet (lees WEL goed opgelet Vlo xD) aanvroeg. Hartelijk dank voor je deelname, echt waar, maar we moeten helaas afscheid nemen van de enige echte XNienkeGx. Je gaf zelf al aan dat je dit verwachtte, maar alsnog niet te teleurgesteld hoop ik? 

Maar dit betekent dus dat de koppelgenoot van Nienke kan beginnen feesten, en vooral, zich kan voorbereiden op de laatste strijd. 

Maar met wie zal hij die strijd voeren? Koppel twee... Veel is er niet gezegd bij jullie. De ene dacht hier genoeg informatie uitgehaald te hebben, de ander viel werkelijk uit de lucht toen ik vertelde dat de test aangevraagd was. Uiteindelijk zijn jullie beiden echter vol op één iemand gegaan op de test. Was ook bij dit koppel het wijs om snel de test aan te vragen? Of was er hier sprake van een onterechte tunnelvisie?

Ik hou jullie niet langer in spanning...

De andere afvaller van deze halve finale heeft er alles aan gedaan om achter die vervloekte identiteit te komen van koppelgenoot. Je was ook de laatste die de test inleverde... Maar het mocht helaas niet baten. Jij weet nu al dat ik het over jou heb denk ik... 

Ik wil je echt ENORM bedanken voor je activiteit doorheen het spel. Je hebt echt heel goed en interessant gespeeld, maar het geluk zat je niet mee deze ronde. 

Geef dus maar een hartverwarmend applaus voor.....

Fembuleus.


Dit waren dus de allerlaatste afvallers. Nu komt er nog 1 gesprek, 1 test, 1 verliezer, maar vooral ook 1 winnaar. Finalisten, ik wens jullie heel veel succes in de finale. Dat de beste mag winnen.  

blind dateWhere stories live. Discover now