Uitslag ronde 1.2

80 9 6
                                    

Dag iedereen, dag beste Blind daters!

Deze ronde is op zijn eind gekomen. En wat een ronde was het... Weer 5 erg gezellige gesprekken die soms enorm abrupt verbroken werden voor de test. Sommigen werken aan de hand van veel tactiek, anderen meer op gevoel. Welke manier de beste is? Daar heb ik geen antwoord op. 

Maar dan nu het moment waar iedereen op gewacht heeft... De bekendmaking van de eerste vier afvallers van Blind Date. Ik hoop dat iedereen die meedeed aan ronde 1.2 zijn/haar koppelnummer nog onthouden heeft? Hierbij is het minder belangrijk natuurlijk... Als ik jou naam namelijk niet in dit boek zet dadelijk weet je dat je doorstoot naar de volgende ronde. Maar het kan het wel wat spannender maken! :p

Maar genoeg tijd verkwanseld, genoeg pogingen gedaan om dit uit te stellen. Laten we beginnen met de bekendmaking van welke toppers we nu al afscheid zullen moeten nemen. Ik wil jullie ook even zeggen dat het ENORM close geweest is... 3 van jullie hadden eenzelfde aantal goede antwoorden, maar door de snelheid van het inleveren van de test mocht één iemand nog door, en moesten twee mensen de strijd staken.

Het eerste koppel dat ik bespreken zal is logischerwijs... koppel 1

Koppel 1... Is er iemand van jullie niet door? Of zijn jullie beiden niet door? Of maak ik jullie nu onterecht zenuwachtig en zie ik jullie beiden terug in ronde 2?

Helaas moet ik jullie mededelen dat het één van de twee eerste opties is... Maar welke dan?

één van jullie zal dit spel als eerste moeten verlaten... Dus als je in koppel 1 zat en ik jou naam niet noem ben je door naar ronde 2, als je je naam wel ziet eindigt het hier voor jou.

.... Helaas, maar het is Silverstar2003 (tag werkt niet :() waar we afscheid van moeten nemen. Ik hoop dat je het toch een beetje leuk gehad hebt.


Dan gaan we nu door naar koppel 2. Hebben jullie beiden meer geluk dan dat? 

Helaas heeft jullie koppel hetzelfde voor als het vorige koppel. Ook bij jullie zal één iemand opgelucht adem kunnen halen, en één van jullie twee zal helaas geen nieuwe koppelgenoot meer toegewezen krijgen. Wie van jullie zal ook het spel verlaten...


In koppel twee is dat.....


BoEvaElf Helaas, maar het is niet anders. We zullen je allemaal missen. Ook bij jou hoop ik dat je er toch met een fijn gevoel op terugkijkt... De ander van koppel 2 is dus door naar ronde 2, gefeliciteerd!


Dan nu over naar koppel 3... Al twee mensen hebben jullie zien vertrekken... Nog maar twee mensen zullen dat dus moeten doen deze ronde. Maar is één van jullie dat?


Koppel 3....

Beiden gefeliciteerd! Jullie stoten beiden door naar ronde 2!


Dan gaan we maar meteen over naar koppel 4. Van de vier mensen die nog vol spanning wachten op hun uitslag, zullen er dus nog twee moeten vertrekken. Als de beide mensen van koppel 4 dus doorstoten, weten we ook al dat beide mensen van koppel 5 eruit liggen en omgekeerd. 


Dit is echter niet wat er gebeurd is. Alsof de uitslagen willen dat het spannend blijft tot de laatste snik, nemen we zowel van één iemand uit koppel 4 als één iemand uit koppel 5 afscheid.


Koppel 4... Deze persoon heeft mij laten weten dat ze met het spel, en daarbij ook Wattpad, ging stoppen. Ik ben het haar ook erg dankbaar dat ze me dit liet weten, en dat ik niet onnodig op haar test moest blijven wachten. Als je je test ingevuld hebt en je kwam uit koppel 4 weet je nu dus al dat je doorgestoten bent. 


Maar de afvaller vanuit koppel 4 is dus.... Vixxeeen

Dan nu snel over naar het laatste koppel... Koppel 5. Er is dus nog steeds 50 procent kans dat je doorstoot. En 50 procent kans dat jij de laatste afvaller bent van deze ronde. Wie van jullie wordt de laatste afvaller?


De laatste afvaller...

Is...

Animals176 (tag werkt niet :()

Helaas, ook jou zal ik enorm missen. Ik hoop dat je er toch wat aan gehad hebt om eraan mee te doen.


Maar dus, als je je koppelnummer vergeten was en te lui was om het te gaan opzoeken, als je naam nu niet genoemd werd in dit hoofdstuk weet je dat je door bent naar ronde 2, waar de 10 besten van ronde 1.1 al ongeduldig staan te wachten op jullie. Zo snel mogelijk maak ik weer nieuwe koppels en kunnen jullie weer beginnen, wanneer dit precies is weet ik nog niet. In ieder geval veel succes nog iedereen! Tachtig procent van de oorspronkelijke deelnemers kunnen nog vol gaan voor die felbegeerde winst...

blind dateWhere stories live. Discover now