Capitolul 7

329 16 4
                                    

*Andrei povestește*

Am iesit din oră si m-am dus la Andreea la banca.Mai aveam o singură oră.Am incercat sa vorbesc cu ea dar nu ma baga in seama.S-a ridicat de pe scaunul ei si s-a dus la Iris.Au vorbit ceva si dupa au iesit din clasa.Eu m-am dus la Diego.L-am întrebat dacă stie ce are Andreea dar el mi-a răspuns simplu ca nu.
M-am dus la mine la banca si am început să mă uit pe telefon.Dupa 5 secunde,vine si Marina si imi ia telefonul din mână și se pune pe mine si incepe sa ma tragă de par usor.
În același timp intra Andreea pe usa si fix cand intra,Marina m-a luat de gât și m-a sărutat.Mi-am tras capul si am vazut-o pe Andreea alergând din clasa.Am dat-o pe Marina de pe mine si am început să fug dupa Andreea.A fugit la baie si a început să plângă.Nu stiu de ce a reacționat asa.Oare ma place?

*Andreea povestește*

M-am uitat in ochii lui albastri dupa ce a saturat-o pe idioata aia.Am început să alerg cu Andrei in spatele meu direcție fiind baia.M-am închis acolo si am început să plângă.Dupa 2 minute a apărut și Iris.Mi-a recunoscut vocea pentru ca in timp ce plângeam o înjuram pe Marina.
Iris a bătut de 2 ori in usa si mi-a spus sa o deschid.Am deschis ușa și ea m-a luat in brate spunandu-mi sa ma liniștesc.
M-am uitat in ochii ei si i-am spus că nu stiu de ce am reactionat in modul asta.Ea mi-a spus că este totul ok.
Am mers in clasa noastră și ne-am pus în ultima banca de la geam pentru a nu fi observată de profesoara,în acel moment chiar nu aveam chef sa ii dau explicatii profesoarei.
Eu:Mhm,ce avem?
I:Nu stiu,cred ca Tehnologie.
Eu:Perfect,ora de dormit.
În al doilea moment a intrat profesoara pe usa indiferenta.
Am salutat-o si s-a așezat jos pe scaunul nou nout.
Ne-a informat că facem o lecție noua.Mi-am scos o foaie si am început să copiez de pe tabla.

Eu:3,2,1...s-a sunat
Imi strâng penarul si mi l pun in ghiozdan...imi iau geaca si ies grăbită pe usa.Ajung in statie si vad ca autobuzul vine in 10 minute.
Ma pun pe banca si incep sa ma uit pe telefon.Peste 5 minute observ ca cineva s-a așezat lângă mine și îmi pune mana pe picior libidinos.

Acel cineva era ....

Helau lume
Stiu ca nu m am tinut de cuvant si v-am pus sa ma așteptați...de acum sper sa postez macar odata la 4-5 zile.
Imi cer scuze...
Bye♡

Next la 10 voturi.


#466cuvinte

Anonimul | ff. Andrei Gavril Aka Gami Os |Where stories live. Discover now