I

36 4 0
                                    

Byl teplejší podvečer, když se Lumirecie co by malá elfí holčička ocitla na palouku v lese Ashenvale, pomalu se blížila noc a Lumi se začínala třást a začala plakát. Po krátké chvíli se schoulila do klubíčka a zavřela oči. "Mami?" "Tati?" volala tenkým hlasem, ale nikdo se neozival.

Začínala se bát že tam zůstane navždy, když v tom její nářek zaslechl oranzovi drak, co právě prolital, opatrně se snesl z nebe na zem k malé holčičce. Lumi otevřela oči a začala plakát ještě víc, když se před ní objevil tvor s ohromnými křidli a špičatou hlavou. Chvíli na to se drak proměnil na vysokého dlouhovlasého blonďatého elfa se zeleně svítící a očima. "Neplač" pronesl opatrně. Lumirecie přestala plakát, ale strachy se klepal pořád. "Kdo jsi?" zeptala se opatrně.

"Jsem Koliastrasz, ale říká se my Krasus" pronesl elf a dodal"Copak tu děláš takle sama". "Já jsem Lumirecie, ale stačí jen Lumi a nevím kde jsem se tu vzala, probudila jsem se tu bez rodičů" zavzlykala. "Už jsi tady asi dlouho že?" pokračuje dál v rozhovoru Krasus. "Asi ano, mám hrozný hlad" odvětí Lumi. "Pojď semnou,postarám se o tebe" pronese elf a promění se zpět na draka. Malá elfí holčička se nejistě posadí na jeho hřbet. "Drž se" po téhle větě drak vzlitne a Lumi se ho pevně chytí kolem krku.

Příběh Lumirecie / Wow Fantasy Where stories live. Discover now