PART 6

197 16 1
                                    

****nastavak flashbacka****

Sve dok jednoga dana majka nije našla njeno pismo naslovljeno na Maybell.

*Draga sestrice,

kao prvo želim da znaš da te volim. I nisam se namjerno ovako ponašala svih ovih mjeseci. Onoga dana kada si me pronašla onakvu nikakvu u kupaonici dogodilo se nešto strašno. No krenuti ću ispočetka. Ujutro sam ustala sretna što ću provesti čitav dan sa Lukeom. Obavila sam higijenu, nešto na brzinu pojela, i odjenula svoju najlijepšu plavu haljinu, našminkala se te krenula do njega. Kada sam došla u stan on nije bio sam. Bila su tamo još trojica njegovih prijatelja no pošto sam ih znala od prije odlučila sam ostati. Stan je zaudarao na alkohol i marihuanu no ON mi je rekao da se ne brinem i da idem u sobu dok ih se riješi. Pristala sam te sam otišla u sobu. Prošlo je otprilike sat vremena kada su se njih četvorica pojavili na vratima njegove sobe. Imali su zlobne osmjehe na licima pa sam se uplašila. Ustala sam sa kreveta, uzela torbicu i polako krenula prema njima da izađem van no ON me zaustavio. Omotao je svoju ruku oko moga struka.

Dalje ti ništa ne želim govoriti. Vjerojatno znaš što se dogodilo. Volim te i čuvaj ogrlicu koju ti ostavljam uz ovo pismo.

     Volim te i čuvaj se.  Annastasia

*** Toga dana je Annastasia otišla i nikada je više nisu vidjeli.

***End of flashback***

Zapalila je novu cigaretu iz kutije izlazeći iz prostorije u kojoj je do sada bila. Podsjetnik na ono što je Luke napravio Annastasii samo je potaknuo još veći bjes u njoj te je počela smišljati nove načine za mučenje. Još prije nekoliko mjeseci ubila je ostalu trojicu koji su uništili i silovali njenu sestru. Zapravo nije ih stvarno ubila kao ono zaklala, upucala ili nešto slično. Uz to što ih je palila vrućim željezom, mučila elektrošokerom, rezala je pojedine djelove njihovih tjela kako bi ostali njeni otisci na svakome od njih. Uz sve to sa posebno napravljenim virusom (koji je sama izmislila) izbrisala je pamćenje svakome od njih i ostavljala ih na mjestima kao što su park, parking ispred trgovačkog centra i slično. Ostavljala ih je tamo tik prije zore tako da bi ih netko pronašao i odveo u bolnicu ili bilo gdje. Pobrinula se ona i za to da svakoga od njih optuže za neko kriminalno djelo, pretežno su to bila ubojstva i krađe odnosno pljačke najpoznatijih zlatarni, ubojstva poznatih političara, tajkuna ili sličnih "važnih" osoba. Tako da je svaki od njih završio u *Gitarama-i.

*******

Nakon što je smislila sljedeći način za mučenje Lukea, odlučila je ponovno otići do svog omiljenog mjesta. Za vrlo kratko vrijeme sjedila je na istoj drvenoj klupici, iako je snijeg već polako kopnio i dalje je sve izgledalo prelijepo, sunce je već zalazilo za planine, te tako davalo crvenkasto-zlatni odsjaj bijelom snijegu.  Zapalila je novu cigaretu te stala razmišljati o svojim osjećajima, točnije o tome kako u njoj nema niti jednog osjećaja osim mržnje. To čak nebi ni nazvala mržnja već više neka ravnodušnost prema svima. Otkada je ON otišao na neko bolje mjesto i otkada je Annabele nestala, Maybell je postala ravnodušna. No odlučila je da je za danas dosta razmišljanja te je zatvorivši oči pustila mozak "na pašu".

Ponovno nesvjesna osobe koja ju promatra, ponovno nesvjesna njegove prisutnosti gdje god se nalazila. Nije shvaćala kako ju promatra a on nije shvaćao kako ga nije primjetila tokom svih ovih godina. Na samom početku njenog "osvetničkog pohoda" pomagao joj je, zapravo on je njen pomagač iz sjene, popravljao je sve njene greške. No hoće li uspjeti popraviti nju? Ipak je i ona jedna velika greška. Barem je tako oduvijek mislila a tako su mislili i svi ostali. Većinom oni koji je nisu poznavali a sudili su joj.

A/N
*Tko ne zna Gitarama je zatvor i to jedan od najokrutnijih jer mu je kapacitet 500 zatvorenika a tamo ih ima cca 6000. A koliko su uvjeti nehumani govori podatak da tamo zatvorenici jedan drugome zubima trgaju meso te su često jako iscrpljeni pa većinom umiru od gangrene.

Eto objašnjenje za Gitarama-u (čitaj Gitaramu) i žao mi je što ne stignem pisati duže nastavke i ranije ih objavljivati.
Zahvaljujem na svakom Vote-u, Komentaru i na pregledima. Nekome se možda čini malo 2 komentara na nastavku no meni zaista znači. Ly...

Zavedena Zavodnica/Harry Styles FF/CroatianWhere stories live. Discover now