Part 2

259 14 2
                                    

Upozoravam osobe slabog želuca da ovo ne čitaju :))

Dok je šetala ulicama svoga grada, a vjetar joj mrsio dugu crnu kosu razmišljala je o samo jednoj stvari. Razmišljala je o tome kako će ponovno nekom nanijeti bol, ali bol koju je ona nanosila nije obična bol koju osjetiš kao npr kad si razdereš koljeno, ne, bol koju ona nanosi osjećaš danas, sutra, zauvijek.

Dok je razmišljala o boli i svemu ostalom nije primjetila krupne kapi kiše koje su se počele  spuštati niz njeno krhko no opet snažno malo tijelo.

(....)

Dok je zvuk njenih kožnih čizama na petu odzvanjao stepeništem, išla je prema svom podrumu gdje je očekivala da će zateći sve isto kao i jučer. No ulazeći u svoj 'ured' naišla je na neočekivan prizor.

Na njenom stolu poredani su bili dijelovi tijela nekog muškarca, sa lijeve strane stola, jedna do druge bile su dvije noge, odrezane u koljenu, pored njih dvije ruke, odrezane u laktu, u sredini stajala je glava, a pored stola nalazio se ostatak tijela. Sve je bilo prekriveno krvlju, no to nije bilo sve. Na zidu je velikim slovima bilo krvlju ispisano "OVO JE TEK POČETAK".

A na njenoj stolici nalazila se utroba, ljudska utroba, crijeva, bubrezi, pluća, želudac, sve osim srca, srce se nalazilo u jednoj malenoj crnoj kutijici na njenom stolu, točno ispred glave. ....

A/N

Well... ×××OVO JE TEK POČETAK×××
hahhahahahaha :D enjoy... :))

Zavedena Zavodnica/Harry Styles FF/CroatianWhere stories live. Discover now