-19ο κεφαλαιο-

124 19 19
                                    

Οταν τελειωσαμε ειχε παει 1:00π.μ αρα το καναμε για 4 ωρες. Εγω ειχα πεθανει απο τον πονο δεν μπορουσα να κουνηθω ,τα ποδια μου ετρεμαν και το ιδιο εκανε και ολοκληρο το σωμα μου!

"Συ-συγγνωμη.......δεν το ηθελα......απλως σε θελω μονο δικια μου!!!!! Δεν θελω να σε εχει ο Baekhyun!!! Ελα μαζι μου στο Busan εγω μπορω να σου προσφερω τα παντα εξαλλου ειμαι και στους BTS δεν θα σου λειπει τιποτα. Σε παρακαλω αγαπη μου!!! Το ξερω ειμαι ενας ηλιθιος που σου φερετε λες και ειναι βιαστης αλλα οχι δεν ειμαι απλως ολο αυτο μου βγαινει διαφορετικα απο τοτε που εχασα την μητερα μου. Ηταν σε ολα διπλα μου και μου εδινε παντα συμβουλες αλλα απο τοτε που πεθανε εχω αλλαξει και το ξερω πολυ καλα! Δεν μπορει να κανω ερωτα με την ιδια μου την <<αδερφη>> επι 4 ωρες!!! Αχ Θεε μου τι εχω παθει??? Συγγνωμη αλλα πλεον δεν μπορω να το ελενξω!!"

Ειπε και επιτεθηκε στα χειλη μου.......

Εγω τον εσπρωξα ελαφρως και τον πειρα αγκαλια. Aυτος αρχισε να κλαιει μεσα στην αγκαλια μου και να βγαζει λυγμους. Αχ.....τι να κανω τωρα????

"Δεν χρειαζεται να μεινεις αλλο εδω πηγενε στο αγορι σου εισαι ελευθερη δεν θα σε ξανα πειραξω αδερφουλα στο υποσχομαι.....φυ-υγε...!!!!"

Εγω τοτε του εδωσα ενα φιλι στο μετωπο ,εβαλα τα ρουχα μου και πηγα κατω.

"Αντιο Τζανγοοκ!! Και προσεχε τον εαυτο σου αδερφουλη μου.......να ....να ξερεις πως σε αγαπαω και σου ευχομαι να βρεις ενα καλο κοριτσι!!!!"

"Απλα σε παρακαλω ΦΥΓΕ....!!!!!!!"

Εγω πειρα το πανοφορι μου(my style rocks καταντησαμε) και τα κλειδια μου και εφυγα!!!Πηγα σπιτι και ο Baekhyun κοιμοταν. Ξεντιθηκα και ξαπλωσα διπλα στον Baek.

Tοτε ξυπνησε και με πειρε αγκαλια.

"Συγγνωμη αγαπη μου αν σε ξυπνησα!"

"Δεν πειραζει καρδουλα μου. Πως πηγε η συνεδριαση στην δουλεια??"

"Εμ....βαρετα ηταν ,δεν ειπαν και κατι σπουδαιο!"

"Ααααα καταλαβα ως συνηθως! Ελα τωρα να κοιμηθουμε!!!"

Ειπε ,με πειρε αγκαλια και κοιμηθηκαμε!Aλλα τοτε του ηρθε μια πολυ κακια ιδεα.

"Αγαπη μου θες να κανουμε ερωτα??"

(σκεψεις μου)=ενταξει θα πεθανω σημερα!!

"αγαπη μου συγγνωμη αλλα οχι σημερα ειμαι κουρασμενη!!"

"καλα μικρο μου οτι θες!!!"

Ειπε και κοιμηθηκαμε αγκαλια............ 

°•°{ғᴏʀᴄᴇᴅ ᴍᴀʀʀɪᴀɢᴇ}°•° | ғғ. ʙʙ √Where stories live. Discover now