+ Son not: Jungkook

5.7K 492 125
                                    

• 2 ay sonra •

"Sana ansızın yakalanmıştım. Aşk denen, yaygın bir şekilde kullanılan ama çoğunlukla havada asılı kalan o kelime seninle anlam kazanmıştı benim için.

Öyle ki bilinçsizken bile kendime bir dünya kurmuşum. Merkezini sen yapmışım.

Birebir şahit oldum o dünyanın yıkılışına. Yine de tekrardan kavuştum sana.
Şimdi yıllardır beraber yaşadığımız eve geri döndüm, evin soğuk duvarları bile yabancı bana. Ama avucumun içindeki o sıcacık ellerin çok tanıdık. Hiç bırakmak istemiyorum.
Hatırlama umuduyla geziniyorum evin içinde, gözlerim kapalı bir kapıya odaklanıyor, gitmemi istemiyormuşsun gibi yerinde çakılı kalıyorsun. Ama sen de istemiyorsun belli ki ellerimizin ayrılmasını, o yüzden peşimden geliyorsun.

Beyaz kapı yavaşca aralanırken gözüme ilk önce çift kişilik yatak çarpıyor, daha sonra ise büyük kutular. Her birinin üzerinde 'bağış' yazıyor. İçine bakmama gerek yok ne olduğunu biliyorum. Kaşlarım hüzünle çatılırken gözleri çoktan dolmuş olan sana dönüyorum. Boşta kalan elim sol yüzünü avuçluyor. Teselli edercesine okşuyorum.

Öleceğimi düşünmüşsün. Belki de her sabah beni bir daha göremeyeceğin korkusuyla uyanmışsın.
Omuzların sarsılacak kadar ağlamaya başladığında fark ediyorum yaşadıklarının ne kadar ağır olduğunu. Kavuştuğumuzdan beri ilk defa bu kadar ağladığını görüyorum. Sımsıkı sarılıyorum ama ben de ağlıyorum istemesem de.
Sorun değil meleğim.
Bir gün ölsek bile başka bir evrende tekrar buluşacağız.
Bir daha hiç bırakmayacağım.
Ve bir daha hiç ağlatmayacağım seni.
Özür diliyorum.
Ve seni seviyorum."

「 imaginary 」taekook ✓Where stories live. Discover now