İlk Günüm

78 2 0
                                    

İlk kez deniyorum yazmayı. Aynıı kitaptan bir daha var ama o hesabı kullanamadıgım icin yeniden yazdım. Umarım okunur. İlk oldugum icin hatalarım olabilir lütfen affedin. ^^ 

Yarın okulun ilk günüydü ve ben yeni okulumda neler yapacagımı hic bilmiyordum. Arkadaşlarımdan ayrılmak gercekten zor olmustu. Saatlerce yatagın icinde dönüp duruyordum. Acaba kızlar cok mu güzeldirler lan. Tatlı cocuklar varmıdır diye düsünüren uyuya kalmısım.

''Eceeeeeggg kalk kızım hadi''

diye seslenen anneme yastıgıma kafa gömükken cıkardıgım seslerle cevap verdim.

''Off anne bu saatte insan mı uyandırılır ya napan ne eden sen''

''Seni biz ailecek hayvan gördügümüz icin uyandıralım dedik'' bu cocugu bi gün öldürmeyi düsünüyorum. Kendisi kardesim demeye utandıgım varlık olur adı uğur. Kafasına yastıgı gecirip bugün evde son günü oldugunu düsünerek fazla aldırış etmedim. Hemen mutfaga gidip masaya oturdum hızlı hızlı yiyisimin ardında okul heyecanı vardı. Annemin benle ugrasmalarına cevap vermeden kalktım.

Iykkk allam bu neee. Bu formayı hic sevmiyordum. Bi an eski okul formamı hatırlayınca Ya Rabbi bunada sükür deyip giyindim. Okul eve yakın oldugu icin servis yoktu. Eski okulumdan hicbir arkadasımın olmayısıda kader deyip kendimi avuttum. Okula dogru yürüdüm.

Okulun önü eşittir beleş yemek var deyince toplanan türk milleti. İç sesime bi kere daha küfrettikten sonra bahceye girdim. Ohaa oloom burda bi sürü güzel kız var ama neden ben yaa. İşin sinir tarafı cok az sayıda tatlı cocuk olmasıydı. Azda olsa var diyerek iç  gecirdim. Müdürün o konuşması sınıf düzeni falan derken en sonunda kendime bi sıra bulup yerleştim. Sınıf kalabalıklasmaya basladı. O da nesii kızın etek boya bak mk. Giymeyeydin bacım zahmet etmişin.

Yer kalmayınca sonradan gelen kız yanıma oturmak zorunda kaldı. Konusma cabalarına girmekle girmemek arasında ikilem yapan ben kızla göz göze geldigim an konusmaya basladım. Adının tuba oldugunu ögrendigim bu kız cok saftı. Yani bilmedigi bi cok sey vardı benimde öyle tabii ki ama o sanki hic dısarıya cıkmamıs gibiydi. İyiydi sevmistim dikkat cekecek bi yanı yoktu. Aslında yüzü oldukca masum ve hostu ama bakımsızdı. Sınıfta bi cok kisi birbirini tanıyordu. Ve bi gruplasma vardı. Zengin popi veletler and biz. Bizden kasttedigim aslında hicbirimizde kezban olacak bi durum yoktu. Sadece fazla sessizdik ve sımarık hallerimizi ortaya koymuyorduk o kadar.

SEV BENCEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin