5.

43 6 10
                                    

Asi tak dvě hodiny jsme stáli na balkóně. Povídali jsme si, smáli jsme se a to bylo všechno. Byla jsem za to ráda protože i když je Lukas skvělej kluk a do budoucna by z toho mohlo něco být jsem teď nechtěla Mít žádný vztah. Chtěla jsem si prostě jen užít lyžák, a být se svou novou partou. Vzat by to určitě jen zkomplikoval.  Řekla jsem o sobě Lukasovi snad úplně Všechno ale  vynechala jsem ty části které by se na povrch dostávat nemuseli. Bylo krásné ticho, nad sjezdovkou bylo vidět několik světýlek které svítili ve městě kousek za kopcem. Seděli jsme na zemi a tu nádheru pozorovali. I přes to že je tohle tady první den připadám si jako kdyby tohle byl ten nejkrásnější týden v mém životě. "Těšíš se až budeme jezdit Mio?"
Zeptal se tiše a klidně Lukas. "Hrozně moc se těším." Začali se mi hrozně zavírat oči a potom jsem úplně usla. Lukas se jen usmál vzal mě a odnesl do postele. Naše balkóny byly hned vedle sebe takže přeskočit je nebylo tak těžké ale já bych určitě spadla takže to zkoušet rozhodně nebudu.
Ráno jsem se probudila poměrně brzo, v 7:30 a na snídani jsme měli jít v 8:30 ale i tak jsem se rozhodla vzbudit Ann protože vím že jsme obě loudy a ta hodiny pro nás bude tak akorát. "Ann vzbuď se. Hej Ann!" Začala jsem Ann trochu žduchat aby se probudila ze svého zimního spánku. "No Joo vždyť už lezu." Řekla rozmrzele a akorát se v posteli převrátila na druhou stranu.  "Máš sice ještě hodinu ale známe se že?"
"Jojojo" Zabručela Ann a pomalu se posadila na postel. Měla vlasy úplně všude tak sem se jí rozhodla trochu pozlobit. "Měla si nějaký divoký sny s Chrisem že je to tak?" Zeptala jsem se a podívala  jsem se na ni ve stylu 'to neschováš děvče Já jsem tě odhalila.' Ann se začala smát a hodila po mě jejího plyšáka. Vypadal jako Peggynka. "Ty seš úchylák Mio!  Ale vlastně... Jo měla jsem sen o Chrisovi." Začervenala se a Já se jen pousmála.

Teď přeskočíme ty věci typu naše snídaně protože se nic moc zajímavého nedělo jenom rudá Ann z Chrisovích úchylných pohledů. Potom nastala chvíle kdy jsme měly jít na svah a na snídani jsme se dozvěděli že budeme jezdit v těch skupinách po čtyřech budeme se držet spolu ale budeme jezdit podle toho na čem jedeme. K mému neštěstí Ann a Lukas měli lyže a Já a Chris jsme měli snowboard. Ale vůbec mi to nevadilo protože jsme byly jedna parta a bavili jsme se všichni ale jestli bude Mít Chris nějaké úchylné narážky, z toho kopce ho kopnu sama. Potom jsme se měli jít převléct a na svah.
"Škoda že to není naopak." Řekla smutně Ann a přitom si oblékala kalhoty. "Mě je to v celku jedno radši bych byla s tebou ale nevadí mi to." Usmála jsem se a ona mi úsměv opětovala. Potom vzala do ruky mobil a někomu začala psát. "Komu píšeš?" Zeptala jsem se Ann. "Píšu Alex jak se máme a jak mi to de s Chrisem."
"Aha tak ji pozdravuj." (Alex je naše vzdálená kamarádka se kterou se Já znám díky Ann a ony... to vlastně ani nevím díky čemu se znají ale je to naše ibff❤)

NAVŽDY SPOLUحيث تعيش القصص. اكتشف الآن