Momenten

0 0 0
                                    

Ik had het verwacht, niet bedacht. Maar toch kwam het binnen als een schok. Indirect, bericht. Het was een droom, maar toch o zo
echt. Ik was slapend wakker terwijl ik slaap als ik wakker ben. Het was een droom en dromen zijn bedrog. Maar toch, It's like living on the edge. Maar welke zeide als t oneindig is? Does it end? Never. Het stopt. geen eind. Als het Bedorg is, waarom werkelijkheid? Wat is die angst? Onzekerheid. Denken. Bedacht.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3 uur later, maar het voelde kort. Mijn wekker gaat. Het is weekend. Toch ben ik vergeten mijn wekker af te zetten. Een vreemd gevoel raast door me heen. Herinnering, Emotie. Verleden, Schok. Als korte scénes speelt mijn droom zich opnieuw af. En daar sta ik dan, Verstijfd, Rigide. Teruggetroken, Angstig. Bleu, Timide. En toch o zo zeker, Vastberaden. Ik sliep tijdens het droom, maar het schudde mij wakker. Besef, Herinnering; een waarschuwing. Was dat het? Is het een waarschuwing? Moet ik minder halsstarrig zijn, meer luisteren. Meer de signalen opvangen, meer beredeneren? Is het een waarschuwing dat mijn onbeschroomdheid voor grote repercussies gaat zorgen? Wil ik dat wel? gaat mijn verlangen naar helpen op een cliché mannier over? Of was het gewoon een droom, moet ik het laten zitten? Was het Bedrog, trucage. Illusie, fictie? Kom ik het ooit te weten? Wil ik het weten?
================================
Sorry dat dit deel erg kort is, Ik heb het op dit moment erg druk!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 25, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Faces (Dutch Version)Where stories live. Discover now